Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

obys miala racje.ale kimi jak tak bedzie jezdzil to znajdzie team razem z haidfeldem :mrgreen:

kasa jest kasa. 2 miliony a 20 to tez roznica.kubica lojalny podobno jest ale tez czlowiek!pozdro.

• Moderatorzy
Opublikowano
agajaga jak bede mial kase na Ferrari to sie przesiade :mrgreen: mam nadzieje, ze Kubica bedzie wygrywal w BMW ale z calego serca zycze aby zawsze mial najepszy samochod!!
Opublikowano
Andrzej- nie ygłupiaj sie - żadnego przeidania - i co na Zlot Ferrari bedziesz jeździl? pewnie, ze chce zeby Robert mial najlepsze jeździdło, ale zeby to bylo bmw!!!! :norty:
Opublikowano

Eee tam, ferrrari i mclaren to wyjadacze, a BMW w ciągu kilku sezonów wypracowało sobie mocną pozycję w czołówce i liczy się w klasyfikacji zespołowej i indywidualnej. Zważywszy na to,że team jest żądny zwycięstw, a kierowców ma świetnych - zobaczymy jeszcze wiele dobrego ze strony BMW w tym i przyszłych sezonach. Robert uciekałby z zespołu, gdyby nie miał możliwości na rozwój, a w BMW je ma.

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

Opublikowano

a to ciekawostka - odpisalam na andrzejowe 540 przesiadanie się do Porsche, Lambo... i nie ma ...hm..może gdzieś lata wiadomość w czasoprzestrzeni... no tak czy owak ---Porsche bardzo, możesz się przesiadać, tylko nam nie przyjeżdżaj tym na zgromadzenia!!!! :nienie:

mam nadzieję, że Robert zostanie w bmw jeszcze chwilę, tylko kto będzie drugim kierowcą jak tak dalej pójdzie :duh:

pozdro

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ROBERT JEST WIELKI!!!!!!!!!!!!!!! :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

Nie będę oglądał dziś meczu bo mi się nastrój popsuje

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
  • Moderatorzy
Opublikowano
Rewelacja, ciekawe jak by wygladala walka bez kolizji, moglo byc naprawde ciekawie. Fantastyczny wynik BMW, no i Kubica prowadzi w mistrzostwach :mrgreen:
Opublikowano

Sylwo nie musielismy długo czekac. Masz już odpowiedź na swój post :mrgreen:

Gratulations Robert :clap: :clap: :clap: :cool2:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

• Członkowie klubu
Opublikowano
Wygra.

Wygrał.