Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie od e36, nie wciskajcie komuś na siłę czegoś co mu się nie podoba!

E36 to za dobry samochod zeby go wciskac... Jak ktos choruje na BMW to polecam mu rozne opcje, zaleznie od kwoty jaka dysponuje, bo lepiej chyba jezdzic zadbana E36 niz zdezelowanym E46, prawda? Jak sie choruje na BMW to model jest niewazny, takie moje zdanie, a ze sa gusta i gusciki to inna kwestia ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma, lub bedzie sie mialo...

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja jak bym nie znalazł BMW to tez musiał bym sie zadowolic ale UWAGA nowym golfem V 1.9TDI 105KM albo citroenem C4 coupe VTS w kredycie 50na50 tak do 78tys. zł. szukałem bo połowe miałem ale ze tak wyszło ze mam sentyment do BWM a na nowe niemogłem sobie pozwolic to szukałem e46. KUPIŁEM I SIE CIESZE :D :D :D
Opublikowano
Ja jak bym nie znalazł BMW to tez musiał bym sie zadowolic ale UWAGA nowym golfem V 1.9TDI 105KM albo citroenem C4 coupe VTS w kredycie 50na50 tak do 78tys. zł. szukałem bo połowe miałem ale ze tak wyszło ze mam sentyment do BWM a na nowe niemogłem sobie pozwolic to szukałem e46. KUPIŁEM I SIE CIESZE :D :D :D

Jak dla mnie temat jest tak prostacki a odpowiedzi pozbawione składni, przechwalanki ( tak jak tu wyżej "UWAGA" :cry2: ze śmiechu i nadwanie jeden na drugiego - nic innego, że tez moderatorzy na to patrzą i oko przymykają :mad2: :duh:

Car Detailing - zrób to z Nami :-)
Opublikowano
vtec81 co cie powiedz boli chyba zle wstałes ? bezpodstawnie czepiasz sie mojej wypowiedzi lepiej przeczytaj swoją nie ma w niej składni i nie mozna jej zrozumiec :cool2: :cool2: :cool2: :mrgreen:
Opublikowano (edytowane)
vtec81 co cie powiedz boli chyba zle wstałes ? bezpodstawnie czepiasz sie mojej wypowiedzi lepiej przeczytaj swoją nie ma w niej składni i nie mozna jej zrozumiec :cool2: :cool2: :cool2: :mrgreen:

Po pierwsze mocno w swojej wypowiedzi zaakcentowałeś i podkreśliłeś UWAGAjeśli nie to to kupiłbym to- ten akcent wydał mi się troszkę zabawny, nic więcej.... :lol:

Po drugie chodzi mi o temat co wybrać czy BMW czy R6 - raczej jest to temat ciężki do skonfrontowania i wyboru skoro ma się ograniczony budżet i np. ograniczoną wiedzę nt. jazdy szybkim motorem, ale jak widać każdy wątek jest do ugryzienia.... :lol:

Po trzecie forum to miejsce gdzie wielu się dowartościowuje pisząc rezolutnie mówiąc BZDURY, więc pozwól, że w polemikę z Tobą nie wejdę... :roll2:

Edytowane przez vtec81
Car Detailing - zrób to z Nami :-)
Opublikowano

:duh: temat sprowadził się w bezsensowną dyskusję typu "niekończąca się opowieść" :| i tylko wywołuje między nami jakieś niesnaski głupie :mad2:

Skoro założyciel tematu jest na tyle dorosły i potrafi podejmować decyzje samodzielnie to niech sam zdecyduje czy motor czy BMW :wink: Czytając wszystkie posty psoiree ciężko jest nie ocenić go jak to któryś z kolegów napisał "lepka" któremu oj daje kasę na samochód(ladnie ze strony ojca :D popieram)a syna ponoszą fantazje motoryzacyjne. Wszystkie te "modernizacje" wymarzonego(chyba wymarzonego bo po jego postach widac że nie wie czego chce)samochodu kosztują :!: i to kupę kasy i na pewno nie skończy się na kwocie która została podana w dyskusji :wink: psoiree wprowadził małe zamieszanie w tym temacie, gdyż najpierw pojawiały się posty pełne nieścisłości, młodzieńczej fantazji rodem z gier NFS :mrgreen: . Później gdy zobaczył jak niektórzy koledzy go "pojechali"próbował prostować to co napisał, ze to kwestie estetyczne itp ale dalej to był jakiś kosmos :lol: Nie powiem, sam podobnie myślałęm jak dostałem moją bawarke od ojca :) ..."zrobie sobie to i tamto"..."to sie zmieni to dołoży"... "bedzie super fura" :doh: Dostałem BMW , realia okazały sie całkiem inne:)doszła eksploatacja,opłaty inne duperele jak łożyska, alter, odeszły ochotki na DUŻE modernizacje które nie mają większego sensu bo i tak nie można ulepszyć czegoś co jest już doskonałe :cool2: :dance: A wracając do tematu:) przed bawarką w wieku 18 miałem motorek CBR 600 i to właśnie motor zamieniłem na samochód, który jest bardziej przydatny i funkcjonalny :modlitwa: Jak się nie ma na tyle kasy to najpierw kupuje się samochód a później z biegiem czasu dokupuje się motorek :mrgreen:

Opublikowano
VTEC81 ok nie polonizujmu kazdy wie o co chodzi a z tym UWAGA troche przegiołem ale wybacz :) Lepiej dac spokój temu tematowi. Jego sprawa jego zycie niech wybiera wielu z nas juz wybrało zycze mu tego samego. POZDR.
Opublikowano

ja powiem tak: na poczatku jest ok. mam 2,5 silnik i miesiecznie tankuje za ok 500-600zl paliwa. Mam felgi 17" ktore kupilem jako uzywki za ok 1500zl bez opon. Opony koszt ok 400zl/szt Do tego wymiana oleju ok 200zl z filtrami rocznie. OC przy max znizkach ok 500-600zl/rok. Klocki hamulcowe przednie ok 150zl plus wymiana, dochodzi przeglad ok 100zl. Nie licze malych awarii, np jakis czujnik ABS, albo wymiana calych tarcz hamulcowych, plyn w chlodnicy, plyn hamulcowy, swiece, Serwis klimatyzjacji, kupno opon zimowych. Miedzy 1,6 a 2,5 wielkiej roznicy w spalaniu nie ma wiec mozna sie zastanowic. Chyba ze diesla chcesz. Wtedy trzeba bardziej dbac. Nie katowac autka, dobra rope zalac itd. A motorem wyjezdzasz w cieply i sloneczny dzien. Jak pada deszcz a chcesz jechac do dziewczyny czy gdziekolwiek to troche lipa. W nocy na motorze tez zle sie jezdzi. Kup najpierw samochod a potem jak bedziesz mial kase motor.

Co do car audio to 5 tys to wyjdzie cie zakup tylko radia, kabli wzmacniacza i kilku glosnikow. Ja tyle wydalem na swoj a duzo roboty jeszcze przedemna.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
Tak faktycznie temat zaczyna schodzić na awanturę i to taką ze jak bym zaczął to admin na pewno by mnie zbanował.Każdy z nas ma swoje życie.Ale jak słyszę że najpierw kupuje się samochód a potem motor to moja prawa nerka morze tego nie wytrzymać (ze śmiechu)Zastanawiam sie ile sezonów koleś przelatał tą maszyną i gdzie tak na prawdę sprawdził jej możliwości bo na pewno nie zrobił tego na małej witce Pewnie było tylko kombinezon i dobry but i lans na małolatkach:twisted2: Co do taty.To pewnie że fajnie jak daje szmalec i to od razu na E-46 :clap: Szkoda mi tylko tych chłopaków co piszą tu na niektórych postach (mam 5 tys i marze o E-36 kupić czy do zbierać jeszcze parę grosików)A tu młody koleś jeszcze jej nie ma a już chce ją tuningować (podejrzewam że tata da jak sie zepsuje i da na wachę )Co do samej marki BMW to widzę ze nie wszyscy wiedzą ze te auto posiada dusze i coś w sobie czego się nie da tu opisać.A co do kolegi z pytaniem motor czy samochód to powiem ci tak (po co sie tu pytasz o takie rzeczy jak tata ci motoru nie kupi). :evil: :duh:
http://www.bmw-sport.pl/images/signatures/1868313008478371b841670.gif
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ok, 4 strony już chyba wystarczą ;) Autor powinien wyciągnąć wnioski, za i przeciw jego decyzji zostały już przedstawione. Zgadzam się z przedmówcami, że zbliżacie się do niepotrzebnych sporów, więc

ZAMYKAM! :wink:

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.