Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
do kazdego samochodu mozna zrobic fotki zeby ladnie wygladaly trzeba auto ogladnac bo tak to ladne a co kryje sie pod nie wiadomo

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano
Ja pochodzę ze Szczecina ale nigdy u nich ani tez w żadnym szczecińskim komisie nie kupowałem ale znam te aleję komisów, na Kolumba jest szereg komisów i chyba jest to jedno z najciekawszych miejsc w mieście jeśli chodzi o auta, dobry kompromis co do ceny i jakości w stosunku do innych komisów. Na weekend majowy będę w szczecinie to mogę oblukać.
Opublikowano
Ja pochodzę ze Szczecina ale nigdy u nich ani tez w żadnym szczecińskim komisie nie kupowałem ale znam te aleję komisów, na Kolumba jest szereg komisów i chyba jest to jedno z najciekawszych miejsc w mieście jeśli chodzi o auta, dobry kompromis co do ceny i jakości w stosunku do innych komisów. Na weekend majowy będę w szczecinie to mogę oblukać.
Opublikowano
lipa - okazuje sie że auto nie ma klimy ... ale przebieg oryginał ... potwierdzili mi to w aso bmw

525i 1991r. Islandgrün met.

525tds 1993r. Oxfordgrün met.

635 CSi/A 1981r. Zypresengrün met.

zielono mi .... 8)