Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz rację....tam nie ma żadnych filterków. Dowiedziałem się w piątek. Ale w właśnie tam zabrakło 2 podkładek.....prawdopodobnie to one 'zmielone' załatwiły turbinę.

Pozdrawiam

Memento Mori :-)
  • 2 lata później...
Opublikowano

Cześć,

temat stary, minęło sporo czasu i co dalej się działo???

Napiszcie bo chyba mnie czeka wymiana turbiny i trudny wybór regeneracja czy coś innego ale co ? skorzystała bym z Waszych doświadczeń.

Pozdrawiam ANIA

Opublikowano

Witam

U mnie od tamtego czasu wszystko z turbiną jest "cacy" :) zapomniałem , że mam coś takiego :) . Autko śmiga .... tyle, że zdobyty limit punktów oduczył mnie wciskania.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ok. tylko się cieszyć :D

Jeśli możesz napisz coś na mój adres, bo to była by chyba najlepsza podpowiedź dla mnie jak skutecznie zapomnieć o problemie.

Pozdrawiam Ania

Opublikowano

Witam

Z tego co pamiętam , to koszt regeneracji turbiny (z wymianą wirniczka) to ok 800,- a jeśli chodzi o czas to odbyło się to w ciągu jednego dnia.

Pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Witam

Z tego co pamiętam , to koszt regeneracji turbiny (z wymianą wirniczka) to ok 800,- a jeśli chodzi o czas to odbyło się to w ciągu jednego dnia.

Pozdrawiam

Witam pisze w imieniu kumpla a mianowicie:

BMW 5 2.5diesel (163k)silnik commonrally przebieg 300tyś

turbina chyba pada bierze olej z silnika i kopci na niebiesko biało. Pytanie

czy lepiej kupić nową turbinę (jaka cena) czy oddać do regeneracji (cena), czy taka turbina po regeneracji chodzi bez zarzutów

Opublikowano
Pytanie

czy lepiej kupić nową turbinę (jaka cena) czy oddać do regeneracji (cena), czy taka turbina po regeneracji chodzi bez zarzutów

Chłopie, a o czym jest ten cały post na 3 strony????? :mad2:

Wysil się trochę, przeczytaj i wyciągnij wnioski.

• 3 tygodnie później...