Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano
Czy dobrze sie sprawuje?Jest to marka Inter Cars.
Opublikowano

Gdy ja kupowałem pompę wody, w wyborze pomógł mi zaufany sprzedawca Inter Cars.

Pokazał listę 4,5 firm i palcem wskazał Hepu i SKF. Z ciekawości spytałem o 4max bo cena o połowę niższa. Uśmiechnął się i spytał czy jeżdżę polonezem czy BMW. I wszystko jasne. :cool2:

BMW? Bogini Moich Wrażeń.
Opublikowano
moje zdanie jest podobne do tego, co napisał grzesiek_ts - sprzedawałem to przez jakiś czas (4max) i powiem krótko - jeśli chodzi o temat pomp - tylko SKF. jeździsz takim autem, że ja na Twoim miejscu wstydziłbym się nawet pomyśleć o jakimś 4max-ie :nienie:
  • Moderatorzy
Opublikowano
moje zdanie jest podobne do tego, co napisał grzesiek_ts - sprzedawałem to przez jakiś czas (4max) i powiem krótko - jeśli chodzi o temat pomp - tylko SKF. jeździsz takim autem, że ja na Twoim miejscu wstydziłbym się nawet pomyśleć o jakimś 4max-ie :nienie:

Nie kupuję bo moja jest ok.

Pytanie zadaję w innym celu, wyczytałem gdzieś że dla Inter Cars produkuje to właśnie SKF podobnie jak łożyska i rolki napinaczy?!

Opublikowano

Może i wyczytałeś prawdę.

Był kiedyś temat na forum odnośnie produktów markowych i zamienników produkowanych PRZEZ TA SAMA FIRME.

No i cóż.Zasada jest taka: tworzymy i sprzedajemy różne produkty o różnych jakościach w różnych cenach. Więc nie firma ale jakość i opinia z doświadczenia innych. I tu ukłony w stronę każdego forum motoryzacyjnego :cool2:

BMW? Bogini Moich Wrażeń.
Opublikowano
miałem w ręce pompy obu firm i z całą pewnością nie jest to jeden producent...