Skocz do zawartości

material na obicie fotela- gdzie , sprezyny - gdzie??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chce dac do obszycia fotel kierowcy - auto jest, tapicer godny zaufania jest , tylko tego materialu nie ma. Tapicer do ktorego to chce dac mowi ze nie umie znalezc tego materialu po hurtowniach ( rejon slaski) Czy ktos moze wie gdzie mozna nabyc taki material: siwy(szary) z cienkimi czarnymi paskami lecacymi pod katem?? ( taki jak to w 5tkach).

A gdzie polecilibyscie zakup sprezyn o normalnej wysokosci - chodzi mi o cene. Pytalem w jednym miejscu cena 200zl/sztuke tyl - dobra to cena?? Te czerwone sprezyny mnie zbyt duzo nerwow kosztuja.

pozdrawiam

Juron

Opublikowano
Pozostaje Ci kupic tylko uzywane fotele lub nowe w ASO. Nie baw sie w obszywanie nieoryginalnym materiałem, bo identycznego nie znajdziesz. Nie znajdziesz nawet podobnego. Nie chcesz zeby twoje BMW wyglądało jak Polonez po tuningu...

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano
Pozostaje Ci kupic tylko uzywane fotele lub nowe w ASO. Nie baw sie w obszywanie nieoryginalnym materiałem, bo identycznego nie znajdziesz. Nie znajdziesz nawet podobnego. Nie chcesz zeby twoje BMW wyglądało jak Polonez po tuningu...

Wlasnie w tym sek ze ma byc tak jak wyszlo z fabryki i abo znajde taki fotel albo material.... , myslalem ze taki material tez mozna gdzies znalezc - szczegolnie ze potrzeba mi malo tylko to na czym sie siedzi.

pozdrawiam

JURON

Opublikowano

Pozostaje Ci poszukac siedzen na Allegro. Moze akurat ktos bedzie sprzedawal zestaw w kolorze, ktory Cie interesuje.

Powodzenia!

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.