Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hmmm teraz to już ciężka sprawa.Muszę to dokładnie przemyśleć.Niektórym sie to podoba innym nie.A co zrobie to jeszcze nie wiem....
BeEmWu
Opublikowano
Tak jak już wcześniej napisał kolega Bibi z dwojga złego wybrałbym brewki,a kolor ? - innej opcji jak pod kolor nadwozia niema .
Opublikowano
Musisz kolego odpowiedzieć sobie na jedno zasadnicze pytanie.Przede wszystkim dla kogo to robisz ? zapewne dla siebie (prawda?)A więc zakładaj to co ci się podoba.Mi osobiście (nie koniecznie wszyscy muszą się ze mną zgadzać) te okulary to totalna porażka (pekaesy tez kolego zapewne ci się nie podobają ale mają cały czas swoich zwolenników)okulary kojarzą się z tanim winem i skarbonką na benzynę.Jeśli kogokolwiek uraziłem swoją wypowiedzią to serdecznie przepraszam.A tak do tematu to zdecydowanie brewki w kolorze nadwozia.Tylko i wyłącznie.No chyba ze lubisz wiejskie odpusty to wtedy okular. :twisted2:
http://www.bmw-sport.pl/images/signatures/1868313008478371b841670.gif
Opublikowano

Kto co ma na samochodzie to już jego prywatna sprawa... byle by nie było przywiązane na drut albo sznurek. :norty: :) :D

A dla chcących sprawdzić jak będzie wyglądał jego samochód po jakimś optycznym tuningu zaproponuję taki program: Tuning Car Studio. Może nie jest jakiś tam super, ale da się dobrać brewki, okulary, wloty, spoilery, etc. Wtedy każdy będzie mógł zobaczyć ewentualny wygląd swojego auta. Taki wirtualny tuning. ;)

Opublikowano
widze ze kolega rowniez koneser - tuningowany compact...

kolega koneser - diesel w jedynym i niepowtarzalnym - seryjnym e46

kolego gdzie widzisz tuningowanego compacta? chyba tylko w avatarze. a takim najezdzaniem i obrazaniem nic nie zdzialasz a napewno nikomu nie pomozesz

ja też moge napisac ze najwiekszymi przeciwnikami tak zwanego Wiejskiego Tuningu są właśnie wieśniaki albo nowo miastowi ktorzy chca pokazac niewiadomo co i kogo... i tu nie kieruje tej wypowiedzi do nikogo konkretnego a napewno nie po to zeby kogos urazic. Było wiele razy było pisane na temat OT i na temat pomagania w konkretnych sprawach a nie opisywania co sie komu podoba.

ponadto nigdzie nie napisałem że mi sie podobają brewki lub nie wiec daj spokoj a ewentualne problemy możesz zgłaszać na PW bez niepotrzebnego zaśmiecania forum

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano
Tuning auta jest jak tatuaz a wiec indywidualna sprawa,podejzewam ze wielu z forumowiczow ma jakas dziare i dla wielu to totalana wiocha Taurus86 zakladaj co chcesz jezeli ci sie to podoba
Opublikowano

brewki bez urazy ale AgroTuning - przecież to sie do Kadetta E w połowie lat 90 - a tu nadal się ktoś upiera w tym kierunku to tak jakby sobie języki z butów NIKE wyciągnąć podoba sie właścicielowi ale dla inni będą rapczyć.

Bad look się uzyskuje po delikatnym przedłużeniu maski i na tym koniec

O okularach nie bede sie wypowiadał juz bo podobnie :wink:

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano

to nie chodzi zeby kogos obrazac...

i nie mialem zamiaru... opisalem to co widzialem w Twoim profilu...

wy czegos nie lapiecie... albo ja nie kumam...

pisanie o WT ma zniechecic... pokazac jakie beda tego efekty... a ktos tu zaraz wypisuje ze jest to OT... - moim zdaniem wcale nie... bo laczy sie z tematem...

a druga sprawa to taka ze jak zaloze temat "oszpecic mojego kolege - ale czym ? noze kuchennym czy nozyczkami ?" to mi tez napiszecie ze nozyczkami albo nozem czy moze odradzicie ?

kolega zapytal mam dla niego szacunek ze mial odwge skonfrontowac swoje poglady na forum...

ale trzeba mu pokazac tego rowniez zle strony... bo widze ze prawie wszyscy pisza "mi to sie nie podoba" ale wybralbym to ... - a pozniej jak chlopak zalozy to bedziecie jezdzic po nim ze ma takie albo inne rzeczy albo bedzie wytykany przez 80% spoleczenstwa forum - taka prawda ?

wiadomo ze pewne rzeczy robi sie dla siebie ale czasami warto posluchac innych zdania...

wyczysc lampy odswiez je... i zobaczysz ze nie bedzie trzeba ich zakrywac ;)

w bmw lampy to jeden z charakterystycznych znakow tej marki...

ale ja jestem pewnie bezguscie...

Opublikowano
Kolego z Zarow w pełni co do jednego przyznaje ci rajcie.To jest sprawa każdego indywidualna, co zakłada.Dla chłopaka co założył temacik piąteczka.A ja sobie chyba założę lufę od czołgu z przodu (tylko gdzie ją przyspawać) :twisted2:
Opublikowano (edytowane)

wyczysc lampy odswiez je... i zobaczysz ze nie bedzie trzeba ich zakrywac ;)

w bmw lampy to jeden z charakterystycznych znakow tej marki...

Popieram w 100%

Dla mnie brewki wygladaja delikatnie mowiac srednio, chyba dlatego ze sa zbyt widoczne nawet pomalowane w kolor nadwozia, ta dodatkowa szczelina miedzy brewka a maska psuje caly wizerunek. Aha i moze jeszcze dlatego ze akurat te to jakbys na sile upodobnic przod do e46. Jak chcesz zeby nie nazwano tego WT, to zamiast inwestowac w plastiki, przerob przod aby pasowaly lampy od e46 bez brewek. To bym nazwal wtedy samym T :P

Dla mnie najlepiej wygladaja czyste lampy.

:roll2:

Edytowane przez azuz
Opublikowano

ależ cóż takiego widziales w moim profilu? awatara 100x100 pixeli? i po tym twierdzisz że jestem amatorem tuningowanych compactow? a co do WT to można tak określić samochód cały w szpachli powiązany na druty i lakier podoklejany naklejkami do blachy żeby nie odpadł.. WT to według mnie to robienie z fiata samochodu rajdowego domowymi sposobami.

Rozumiem wasze wskazówki na temat czy to będzie ładnie czy nie ale docinki i jechanie po bandzie nie ma najmniejszego sensu... piszesz o wytykaniu przez 80% forumowiczów ale jak to sie ma do wytykanie przez 80% społeczeństwa w Polsce i nie tylko - jak to określają BURACTWA związanego z BMW i całą otoczką. Trzeba się starać i ukierunkowywać wszystkich o takich poglądach a to czy ktoś na tzw. BURAKOWOZIE ma brewki czy nie nie wpłynie na postrzeganie kierowców/wielbicieli marki.

obrażać się nie obraziłem ew. troche zbulwersowałem ocenianiem mnie po awatarze.

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano
http://www.allegro.pl/item325471651_bmw_e36_sedan_coupe_okulary_ala_e46.html

Czy według was ta Bunia wygląda wieśniacko??? bo eg mnie nie mimo że ma okulary:)[/url]

Nie wygląda wieśniacko. Wygląda megawieśniacko. Ale fakt, widziałem gorsze.

Hmmm teraz to już ciężka sprawa.Muszę to dokładnie przemyśleć.Niektórym sie to podoba innym nie.A co zrobie to jeszcze nie wiem....

A co się podoba Tobie? I czyje auto będziesz upiększał? Swoje czy innych?

Opublikowano
Tak.Widzę ze sie robi awantura o brewki albo okulary.Idę stąd bo jak admin wpadnie to znowu pewnie ja dostane.A temat Panowie nie jest wart kłótni.Jak dla mnie to gość morze jeździć nawet pomalowaną bunią w miętowe grochy.Mi to nie przeszkadza.A zapomniałem dodać o fioletowych alu. :twisted2:
Opublikowano

jakby ktoś mi kazał wybierać pomiedzy brewkami a okularami to bym zdecydowanie wziął to drugie, zaznaczam ze jakby mi kazali :P

moim zdanie brewki to najwiekszy obciach, wiekszy niz mega spojlery i wydechy na koty :D

A ja sobie chyba założę lufę od czołgu z przodu (tylko gdzie ją przyspawać) :twisted2:

ja dzis widzialem goscia w citronie ktory antene od cb przyczepil sobie na srodku maski blizej szyby przedniej :shock: :shock: , fajnie wygladalo z daleka tak pomiedzy wycieraczkami wystaje sobie 1,5m antena :lol: :lol:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
ja dzis widzialem goscia w citronie ktory antene od cb przyczepil sobie na srodku maski blizej szyby przedniej :shock: :shock: , fajnie wygladalo z daleka tak pomiedzy wycieraczkami wystaje sobie 1,5m antena :lol: :lol:

Gdy jest wietrznie to można założyć żagiel i będzie ekologicznie. ;)

Opublikowano

Gdy jest wietrznie to można założyć żagiel i będzie ekologicznie. ;)

a wiesz ze dzis w Łodzi rzeczywiscie wietrznie było :think: :mrgreen:

chyba az tak ze mu przescieradlo z niej zlecialo :mrgreen:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

warto tam być!!!

Opublikowano
hehe chłopaki przestańcie sie kłócić to miało być zwyczajne pytanie a zrobiła sie wielka afera.Widzę, że zdania są podzielone i troche kłótni było ale myśle, że warto było zapytać sie innych o zdanie - wkońcu o to chodzi w każdym forum prawda???
BeEmWu
Opublikowano
myśle, że warto było zapytać sie innych o zdanie - wkońcu o to chodzi w każdym forum prawda???

racja, kto pyta nie błądzi :mrgreen:

warto tam być!!!

Opublikowano
A ja mam brewki zaokrąglane na kierunki. mnie sie to podoba i mam w 4 ;literach co kto o tym myśli tak samo jak o moim tatuażu. MNIE sie to Ma podobac:)

http://www.rookers.pl

Ulica to nie tor wyścigowy, tutaj nie ma znaczenia kto będzie pierwszy ...