Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

pisałem kiedyś o tym, że po rozładowaniu akumulatora przez mechanika- frajera na wyświetlaczu 19:9 mk3 nie widze opcji "navi". pojechałem do speca od nawigacji (podobno jest nim na prawdę). powiedział że czytnik jest ok, a problem polega na tym, że komputer "nie wie" o czytniku z tyłu, i dlatego nie może go uruchomić.

moje pytanko: czy to jest mozliwe? czy ktoś z was posiada odpowiedni sprzęt i soft aby zaprogramować coś takiego?

• Moderatorzy
Opublikowano
witam,

pisałem kiedyś o tym, że po rozładowaniu akumulatora przez mechanika- frajera na wyświetlaczu 19:9 mk3 nie widze opcji "navi". pojechałem do speca od nawigacji (podobno jest nim na prawdę). powiedział że czytnik jest ok, a problem polega na tym, że komputer "nie wie" o czytniku z tyłu, i dlatego nie może go uruchomić.

moje pytanko: czy to jest mozliwe? czy ktoś z was posiada odpowiedni sprzęt i soft aby zaprogramować coś takiego?

To go odłącz i podłącz.

A najlepiej pisz do Seby.

Opublikowano

Jest niedziela :mrgreen:

Odpowiedziałem Ci na priv, ale tu piszesz o co chodzi :)

Na 95% to wina czytnika - "rozjechał" się w nim soft, MK3 są bardzo wrażliwe pod tym względem ... Czytnika nie trzeba programować w komputerze, aby go system widział ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
mam podobna sytuacje w mk1 nagle wyswietlilo kumunikat ze plyta jest nieoryginalna (chodzila 4miesiace) a potem navi zniknelo z menu na monitorze. co dalej?poradzicie?