Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chce kupić lampy do tyłu, a jako, ze biało czerwone są troche juz oklepane a podobają mi się takie :

http://moto.allegro.pl/item329546128_lampy_bmw_e36_bmw_3_coupe_cabrio_clear_black.html

to chciałbym sobie je kupić, ale nigdzie nie moge znaleźć zdjęcia E36 Coupe z tymi lampami. Najlepiej w kolorze jakimś ciemnym ( ja mam niebieski metalik ). Jeśli ktoś by miał, to będę bardzo wdzięczny :D

Opublikowano

chyba gdzieś na forum było o takich lub podobnych lampach

tak czy siak , mogę Cię zapewnić że to nie będzie dobrze wyglądać

Opublikowano

Ja wiem, że o gustach się nie dyskutuje i zrobisz jak uważasz, ale to niekoniecznie będzie dobrze wyglądało na samochodzie...

W dodatku taka lampa nie ma odblasku, a jeśli dobrze pamiętam (a z tym to u mnie różnie bywa ;) ), tylne muszą mieć.

Opublikowano
Lexusy są dla geji. Wiem, ze o gustach sie nie dyskutuje, dlatego chciałym zobaczyć jak to wygląda na samochodzie, bo nigdy takich lamp na BMW nie widziałem, za to biało czerwone można spotkac na każdym kroku.
Opublikowano
fakt nie będę mówił Ci czy ładne czy nie ale zapewniam Cię że spasowanie tych lamp pozostawia wiele do życzenia
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Lexusy są dla geji. Wiem, ze o gustach sie nie dyskutuje, dlatego chciałym zobaczyć jak to wygląda na samochodzie, bo nigdy takich lamp na BMW nie widziałem, za to biało czerwone można spotkac na każdym kroku.

Kolego Drifte- to jest forum BMW a nie badania zależności orientacji seksualnej na wybór marki samochodu, więc takie teksty jak Twój powyższy pozostaw dla siebie albo zarobisz ostrzeżenie :nienie: :duh: :nienie: :nienie: :evil:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
To jest forum BMW gdzie każdy ma prawo mieć własne zdanie. Ja mam takie zdanie na temat tych lamp. Jeśli nie mas znic do dodania w tym temacie, to po co sie udzielasz ? Szukam zdjec lamp na samochodzie a nie porady czy te lampy są dla gejów czy dla kierowników szatni.
Opublikowano

Bo to moderator, musi niekiedy poukladac ludzi po katach by kazdy wiedzial gdzie jego miejsce :)

Co do lamp to moze nie do konca to jest to co zaproponowales ale dymionki sa pokazane tutaj w sedanie, nieco wyobrazni i mozna sobie poglad wyrobic:

http://moto.allegro.pl/item328205942_bmw_e36_sedan_4d_all_smoke_dymione_tylko_u_nas.html

A osobiscie polecalbym takie cos, niby bialy z czerwonym ale dymione i wyglada juz nieco inaczej niz ogol:

http://moto.allegro.pl/item325353892_bmw_e36_coupe_lampy_tylne_red_white_dymione.html

Te Twoje sa w mojej opini za jasne a biale reflektory to powinny byc z przodu a z tylu takowe zawsze beda wygladac "niepasujaco"... Takie moje zdanie, pozdrawiam :)

Opublikowano (edytowane)

Kolego Drifte- to jest forum BMW a nie badania zależności orientacji seksualnej na wybór marki samochodu, więc takie teksty jak Twój powyższy pozostaw dla siebie albo zarobisz ostrzeżenie :nienie: :duh: :nienie: :nienie: :evil:

Koledze Drifte nie chodziło raczej o markę samochodu "Lexus" a o lampy w stylu "Lexus"

To jest forum BMW gdzie każdy ma prawo mieć własne zdanie. Ja mam takie zdanie na temat tych lamp. Jeśli nie mas znic do dodania w tym temacie, to po co sie udzielasz ? Szukam zdjec lamp na samochodzie a nie porady czy te lampy są dla gejów czy dla kierowników szatni.

Jest to forum BMW , forum ludzi na poziomie dlatego trzeba umieć się zachować

Edytowane przez cn_igi
Opublikowano

Spoko, ale sami wiecie, ze na lampy typu lexus look się nawet mówie gej-look :lol:

Mam kilkanaście odpowiedzi na zapytanie, a jedną sensowną i merytoryczną przedstawiła kolezanka Sendra za co jestem bardzo widzięczny

ALE

Może ktoś ma jednak zdjęcia tych lamp, które pokazałem w pierwszym poście. Róznią się one od tych, które zaprezentowała koleżanka.

Opublikowano
Spoko, ale sami wiecie, ze na lampy typu lexus look się nawet mówie gej-look :lol:

Mam kilkanaście odpowiedzi na zapytanie, a jedną sensowną i merytoryczną przedstawiła kolezanka Sendra za co jestem bardzo widzięczny

ALE

Może ktoś ma jednak zdjęcia tych lamp, które pokazałem w pierwszym poście. Róznią się one od tych, które zaprezentowała koleżanka.

Nie dyskutuj z moderatorem bo to on jest od tego żeby upominać innych ( " I.Zasady ogólne , punkt 9 regulaminu") !!! Dałbyś sobie spokój już z tym homoseksualizmem

Pozdrawiam,

Tomek