Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy może ktoś posiada PL SOFT do MK3 i MK4 za darmo lub niewielka opłatą ??? Zależy mi na płycie lub wgraniu, ewentualnie link.

Z gory dziękuje za odpowiedzi.

Pozdrawiam

WEJDŹ I ZOBACZ - FORUM TYLKO O BMW E28

WWW.BMWE28.PL

Opublikowano
Rownież przyłączam się po prośby.Przecież to jest forum użytkowników bmw a nie serwisu bmw w ktorym wszystko jest płatne...
Opublikowano
:lol: raczej nikt nam nie podaruje w prezencie czegoś nad czym się napracował :( też chciałem mieć taki soft :) jakiś kolega to sprzedaje na forum :| no ja myślę ze jak bym miał to bym się podzielił, ale nikogo nie potępiam za to że chce coś co sam zrobił sprzedać :) na razie sie oswoiłem z j. niemieckim :cool2:
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
  • Moderatorzy
Opublikowano
Czy dobrze zrozumiałem ? Nawet głos nawigacji jest po polsku ?

Jest.

Opublikowano
gdzieś na forum są linki i można posłuchać jak Pani po polsku się wysławia :)
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano

Za symboliczna 100 przynajmniej :D a tu 350 zl :D pffffffff ile to by picia bylo hehehe Ja MaM pomysla :D Zrobimy zrzute po dychaczu - KUPIMY I OD RAZU NA NETA JEBNIEMY :DDDDD Koles zbankrutuje a kazdy forumowicz bedzie szczesliwy :D

...Tylko trzeba poszukac jakiegos uczciwego skarbnika ...Moze jakis MODERATOR :D Wcale nie glupi pomysl :D

NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano
Za symboliczna 100 przynajmniej :D a tu 350 zl :D pffffffff ile to by picia bylo hehehe Ja MaM pomysla :D Zrobimy zrzute po dychaczu - KUPIMY I OD RAZU NA NETA [bAD] :DDDDD Koles zbankrutuje a kazdy forumowicz bedzie szczesliwy :D

...Tylko trzeba poszukac jakiegos uczciwego skarbnika ...Moze jakis MODERATOR :D Wcale nie glupi pomysl :D

Ten polski soft (i lektor i napisy) wgrywa się do czytnika i on tam pozostaje. Nie wyciągniesz go w żaden sposób do skopiowania i rozpowszechnienia.

Dlatego właśnie zawsze jest to "usługa na miejscu"... :wink:

...

Opublikowano
A jak wysle czytnik i sie uszkodzi w podrozy to kto sianko odda ? ...a moj np na bank sie uszkodzi :norty: . Kto mi zaplaci za paliwo, ktore pocieklo na trasach gdzie sie zgubilem w czasie naprawy czytnika ?
NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano
A jak wysle czytnik i sie uszkodzi w podrozy to kto sianko odda ? ...a moj np na bank sie uszkodzi :norty: . Kto mi zaplaci za paliwo, ktore pocieklo na trasach gdzie sie zgubilem w czasie naprawy czytnika ?

Racja, za duże ryzyko = dlatego nie polecam :dance:

Taniej kosztuje kaseta z kursem nauki języka obcego...

Opublikowano
bez przesady :DDDDDD az tyle czarnej magii tam nie ma :D Jakby ktos potrzebowal instrukcje to sluze pomoca :))) Ja ja niestety kupilem ale nie bylo nic czego bym nei wiedzial :) W sumie kupilem bo myslalem ze beda jakies porady naprawy czytnikow albo jakies schematy a tam nic :) Jakby kto chcial INSTRUKCJE OBSLUGI NAVI MK4 16/9 To PRIV
NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano
bez przesady :DDDDDD az tyle czarnej magii tam nie ma :D Jakby ktos potrzebowal instrukcje to sluze pomoca :))) Ja ja niestety kupilem ale nie bylo nic czego bym nei wiedzial :) W sumie kupilem bo myslalem ze beda jakies porady naprawy czytnikow albo jakies schematy a tam nic :) Jakby kto chcial INSTRUKCJE OBSLUGI NAVI MK4 16/9 To PRIV

"Jayu" co Ty właściwie kupiłeś? Byłem przekonany że tutaj trwa gorąca dyskusja o polskim sofcie do nawigacji a nie o instrukcjach obsługi, poradach czy schematach... :duh:

...

Opublikowano
dobra jak przestaną kupować to w końcu sami wrzucą na forum :) cierpliwy palcem dół wykopie jak mówi stare chińskie porzekadło :cool2:
Opublikowano
dobra jak przestaną kupować to w końcu sami wrzucą na forum :) cierpliwy palcem dół wykopie jak mówi stare chińskie porzekadło :cool2:

Jak słyszałem to mają zbyt na jakieś 10 lat... Gdzie będa wtedy Wasze auta ???

...

Opublikowano
macznik to żarcik był :) nikt kto zna Polską naturę nie liczy na taki przypływ nagłej dobroci :lol: a tak poważnie to chyba nie jest tak istotne te 4 komendy na krzyż co ot je Helga u mnie dyktuje :roll2: i kilka wpisów na bord monitorze które i tak już każdy z nas kuma więc nie wiem o co tak naprawdę chodzi ??
Opublikowano

m_snikers, oczywiście że masz rację. Pisałem już wcześniej (i dzisiaj też) że TO nic nie warte i nie ma o co kruszyć kopii... :D

...

Opublikowano

Skad tacy ludzie sie biora :D :mrgreen: :norty: be urazy co nie :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale to gorsze jak Hitler :D :norty: :8)

...macznik chodzilo mi o to ze jakby ktos mial watpliwosci to w instrukcji bedzie mial czarno na bialym :D Musimy sobie jakos pomagac no nie ??? :mrgreen: :naughty: :norty: M A C Z N I K ? :D:D:D:d

NO BMW - NO FUN !!!
  • Moderatorzy
Opublikowano

Jak słyszałem to mają zbyt na jakieś 10 lat... Gdzie będa wtedy Wasze auta ???

...

Słuchajcie.Ja mam MK4 z PL softem i powiem Wam że szkoda kasy.Ew. można to potraktować jako bajer.Tłumaczeń jest kilka i każde trochę inne ale naprawdę dla tych 3 czy 4 słów na krzyż.Jak ktoś bardzo chętny to nawet mogę zamienić na czytnik bez PL.

Opublikowano
Skad tacy ludzie sie biora :D :mrgreen: :norty: be urazy co nie :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale to gorsze jak Hitler :D :norty: :8)

...macznik chodzilo mi o to ze jakby ktos mial watpliwosci to w instrukcji bedzie mial czarno na bialym :D Musimy sobie jakos pomagac no nie ??? :mrgreen: :naughty: :norty: M A C Z N I K ? :D:D:D:d

Jayu:

dyskusja z kimś takim jak ty jest kompromitacją tego Forum. Poprosiłem Moderatorów o przykładne ciebie ukaranie (Regulamin #2 P.6),.

Mam także nadzieję że ty sam paląc się ze wstydu, przestaniesz tutaj siebie produkować ..............

...

I jeszcze jedna prośba - popraw ortografię...... jakaś ta twoja Szkoła Podstawowa była ździebko kiepska... :mrgreen:

:duh:

...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zamykam temat, bo widzę, że dyskusja nie ma sensu, a jak tak dalej pójdzie, to jeszcze zarobicie po ostrzeżeniu.
Moderator
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.