Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

szukam koloru do serii 3,podpowiedzcie ,moze macie jakies ciekawe zdjecia....gdzies widzialem zdjecie zielonej z ogniem na drzwiach....dzieki serdeczne

Opublikowano
zgadzam sie z eqs te kolory sa ok ale osobiscie jestem za czarnym :cool2:

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

"To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."

Oliver Hessmann

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak chcesz mieć 'takie jak wszyscy' to czarny lub srebrny :lol:

BTW. Nie każdy kolor pasuje do koloru wnętrza, jeżeli myślisz o przemalowaniu auta.

Opublikowano
srebrny rewela zielony i do tego ten butelkowy mega kupa, ale koles w dziwnym świecie żyje bo mu się ognie podobają pozdr

Obecnie E36 325 touring

Kiedyś E36 325 coupe

E39 535

Opublikowano
srebrny rewela zielony i do tego ten butelkowy mega kupa, ale koles w dziwnym świecie żyje bo mu się ognie podobają pozdr

Witam jeżeli chodzi o kolor samochodu to jak już wcześniej koledzy pisali, najładniejsze kolory to czarny, srebrny i niebieski.

Ja osobiscie kupiłem zielony, fakt ze będzie lakierowany ale po długich przemyśleń zostawie ten kolor. Nie będę nic kombinował :)

Ja się nie ma co się lubi to sie lubi cos sie ma.

I nawet ten kolor mi sie zaczął podbać:)

Opublikowano
witam

gdzies widzialem zdjecie zielonej z ogniem na drzwiach....dzieki serdeczne

:? każdy kolor będzie śliczny jeżeli nie potraktujesz go jakimiś ogniami na drzwiach :?

ja mam "diamantschwarz" i podoba mi się ten kolorek

:twisted:

Opublikowano
A ja mam kolor bostongrun - ta zieleń butelkowa i powiem ze bardzo mi sie podoba - a jak jeszcze wypastuje i wypoleruje to cudo. Nie rozumiem dlaczego tak bardzo wybrzydzacie na niego....[/u]
Sprzedam felgi aluminiowe 15"
Opublikowano
A ja solidaryzujac sie ze swoim samochodem polecam Violletro II, piekny kolor o glebokiej barwie, bardzo rzadko spotykany, po umyciu niech inne sie schowaja, o ile czarny, srebrny, granat, zielen butelkowa itp. sa jak najbardziej poprawne tak szukajac nieco odmiennosci polecam kolor ktory mam u siebie. Na zdjeciach jak widzialem samochod wogole mnie on nie przekonal (moich bliskich tez nie, wrecz nabijali sie ze sobie biskupi samochod kupuje), tak jak pojechalen na ogledziny bylem zachwycony jak i bliscy tez przyznali mi racje a nawet zdazalo sie ze ludzie zatrzymywali sie przy mnie tylko po to by mi powiedziec ze mam ladny kolor Bunki... :) Jedyna wada tego koloru, wyglada naprawde ladnie jak jest czysta, zakurzona nie robi wrazenia, ale to wada wszystkich ciemnych barw...
Opublikowano
czarny albo... biały. E36 np w bieli (te poźniejsze - chyba po 96 roku) wygląda super. niebieski też ładny. Zieleń mi się nie podoba
Opublikowano
BMW bardzo fajnie i ladnie wyglada jak jest czarne,ja mam taka i to chyba dlatego tak twierdze, ale tak na powaznie to w skierach jezdzi takie piekne E38 w czerni i na bardzo ladnych i duzych felach, po prostu cudo.mysle ze jak taka E38 bylaby biala lub w jakiems innym jasnym odcieniu to juz by nie robiola takiego wrazenia.
Opublikowano
niebieska, czarna, albo Silber Artic ! - ten ostatni kolor jest naparwde swietny w sloneczne dni jak auto stoi gdzies w lekkim cieniu ;)

brawo egs :clap: , arkticsilber metalik najładniejszy :D :D i w e36 jednak żadko spotykany :mrgreen:

czarny tez fajny ale jak jest w miare nowy :twisted:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano

Moim zdaniem nie jest ważne jaki kolor.

Ważne jest aby był czarny. :hand:

Opublikowano
panowie kazda liszka swoj ogonek chwali. sam chociaz nie mam czarnej tylko stahlblau metallic to jednak do reichu jechalem po czarna.to jest kolor dla beemki.,ale kolor to jedno, a sama przyjemnosc jazdy bmw to drugie...,moim zdaniem przy kupnie auta uzywanego kolor schodzi na drugi plan,stan techniczny jest wazniejszy,trzeba miec szczescie zeby trafic autko z kolorem silnikem i stanem technicznym jaki sobie zaplanowalismy.ja niestety z kolorem nie trafilem,ale i tak nie zaluje.
Opublikowano
ilu wlascicieli tyle gustow. gdyby tak nie bylo to produkowali by 1 kolor. ja osobiscie szukajac auta nie chcialem kupic tzw "banditenwagon" wiec poszukiwalem bialej lub bordometalic. kupilem biala (na wiosne bedzie niebieska :-) )