Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam czy to mozliwe ze w is-sie 93 r nie ma nigdzie wskaznika spalania?Przedtem mialem 316 compact i spalanie pokazywala mi na tym malutkim komputerku,kumpel ma is z 92r i tam jest wskaznik chwilowego spalania na zegarach.U mnie nie ma nigdzie,czy to normalne?No i na predkosciomierzu mam 240 ,a nie powinno byc 260?
Opublikowano

wiec w końcu chodzi CI o Ekonomizer z zegarów czy komputer...

ekonomizer w is powinien byc... z tego co wiem to zegary w isie były do 260... więc może poprostu masz inne zegary...

a komputera pewnie poprostu nie masz ... nie każe is'y go miałe....wrecz można powiedziec ze duzo mniej niz... np. 320i 325i...

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
orotomierz mam ale pod spodem nie ma spalania

jeśli masz ekonomizer to jak możesz nie mieć spalanie ??? :?

Opublikowano
Wiec w takim razie masz zegary z compacta....bo w nim nie ma ekonomizera a z tego co sie orientuje to kazde E36 procz compacta jesli ma obrotomierz ma ekonomizer.
Opublikowano
Wiec w takim razie masz zegary z compacta....bo w nim nie ma ekonomizera a z tego co sie orientuje to kazde E36 procz compacta jesli ma obrotomierz ma ekonomizer.

fakt nie pomyślałem o takim rozwiązaniu

miałem compacta i faktycznie pozbawiony on był ekonomizera :?

Opublikowano
no własnie tak tez podejzewalem ze od compacta mam zegary.Dzieki za upewnienie sie.W takim razie kupie zegary od coupe,ma ktos moze?
Opublikowano
no własnie tak tez podejzewalem ze od compacta mam zegary.Dzieki za upewnienie sie.W takim razie kupie zegary od coupe,ma ktos moze?

na allegro poszukaj

montrealblau metallic

http://images32.fotosik.pl/159/5915b878132dde91.jpg