Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Muszę kupić nowy akumulator do mojego autka i zastanawiam się jaki byłby najlepszy? Ten co jest teraz to: 12V; 64Ah 640A. Jak dzisiaj zobaczyłem w tesco ile takie akumulatory kosztują o podobnej mocy to się przeraziłem (399 zł). Jaki kupic żeby normalnie zapalał i nie kosztował tyle? No i czy muszą być identyczne parametry?

Dziękuję za odpowiedź

Pozdrawiam

Opublikowano

kolego instrukcja obsługi do ręki i tam wszystko jest napisane :8)

za 65Ah dalem w styczniu 350zł w ASO :mrgreen: a nie jakiś wegierski tesco :?

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
... znalazłem w sklepie 12V 62Ah 480A za 210 zł :D firma jakaś pewnie kijowa ale gwarancja na to jest 2 lata. Co o takim sądzicie. Zaznaczam, że dłużej moją buńką nie pojeżdzę niż rok.
Opublikowano
Kolego według instrukcji do E36 pasują akumulatory od 50-65ah ja ostatnio wymieniałem bo mi też padł,kupiłem akumulator CENTRA FUTURA Plus (12V 62Ah 640A) tylko zapłaciłem za niego 404zl :( Gwarancje dostałem na 3 lata
Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano

...kolega mi odstąpił dobry akumulatorek o pojemności 80Ah hmm... troszkę więcej ma pojemności ale za to odpala jak samochód rajdowy ;)) Mam nadzieję, że nic się autku nie stanie. W wyszukiwarce akumulatorów do tego modelu podają pojemność 71Ah ta jest troszkę większa ale tolerancja 10% zachowana. Co sądzicie o takiej mocy?

Pozdrawiam