Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem Niewinem które felgi wybrać mianowicie chodzi mi o te

http://www.allegro.pl/item317941625_bmw_e46_e90_e91_ciemny_chrom_8x17_nowe_f_vat.html

ale mam dylemat nie wiem na lato mam opony 225/50 i felgi szesnasto calowe et 45 ale przy tych 17 et jest 35 chcę do tego dokupić opony 225/45 i Niewinem czy takie et podejdzie czy lepiej szukać takich z et45 a auto to moje e46 Touring 2.0d wersja wyposażenia M też zawieszenie jest od M kolor złoty :P

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jedna tylko uwaga, to nie są ORYGINAŁY! Mne też się podobają ale mam obawy co do trwałości bo to chyba 'włoszczyzna'
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mike68- felgi z twojego linku a z linku wachowicza to różne felgi :mrgreen: :duh: :mrgreen:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Przy tych co podałem to podoba mi się jeszcze odcień Czerny chrom wiecie ja mam auto o kolorze złotym powinny się ładnie prezentować takie 17
Opublikowano
a ja bym je kupił , już się nie raz przejechałem na uzywkach nawet w tych za 3000zł bo na takie się skusiłem kiedyś mając Audi A4 , poszły do prostowania i juz nie było to samo , co nowe to nowe poza tym trzeba uważać na drogach na dziury to będzie OK
Opublikowano

od 35 do 47 będzie OK , tylko oryginały mają ET 45-47 , wszystko inne ma od 35 do 40 , będzie większy rozstaw kół z tyłu o 1 cm ma stronę.

Moje mają Et35