Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co, chcesz mu przywalic??

Kolejny burak, ktoty nie potrafi opanowan samochodu. Czy to musi byc BMW??

Wstyd, naprawde wstyd, ja bym jemu nie dał roweru. Baran, pewnie miał 1.6 :modlitwa:

Tacy ludzi przynosza zła slawe tej marce :duh:

Opublikowano

moze pierwszy raz cwiczyl ? nie rozumem dlaczego sie czepiacie. Chlopak wyjechal w pole pocwiczyc a ze wyszlo jak wyszlo, kwestia umiejetnosci. Nie kazdy rodzi sie mistrzem driftowania.

Bardziej nie rozumiem zimnych lokci, muzy na full, mega mocnego pierdzacego tlumika i predkosci 30km/h na ulicach najgesciej zaludnionych przez przechodni. Wtedy to dopiero jest buractwo :mad2:

Opublikowano
moze pierwszy raz cwiczyl ? nie rozumem dlaczego sie czepiacie. Chlopak wyjechal w pole pocwiczyc

Idiota wyjechał na ulicę ćwiczyć.... Przyjrzyj się.

Prowadzę swoje życie, a nie BMW
Opublikowano
moze pierwszy raz cwiczyl ? nie rozumem dlaczego sie czepiacie. Chlopak wyjechal w pole pocwiczyc a ze wyszlo jak wyszlo, kwestia umiejetnosci. Nie kazdy rodzi sie mistrzem driftowania.

Bardziej nie rozumiem zimnych lokci, muzy na full, mega mocnego pierdzacego tlumika i predkosci 30km/h na ulicach najgesciej zaludnionych przez przechodni. Wtedy to dopiero jest buractwo :mad2:

chce poćwiczyć to niech wpadnie na tor

(nie umie tego robić to niech nie robi , tym bardziej na drodze publicznej )

Opublikowano

I dobrze mu tak, zrobił z siebie pośmiewisko. Niestety także i z nas - pasjonatów i normalnych użytkowników tej marki. :zlosc:

Gość chciał zrobić popisówkę! Popatrzcie ile tam jest gapiów. Ktos to nagrywał, zapewne tacy sami mądrzy koledzy jak i on. A jeśli chce sobie podriftować, to niech poćwiczy na placyku. Ja już trochę przejechałem samochodem w swoim życiu i cały czas się uczę, ale widząc, co on chce zrobić od razu wiedziałem, że tam nie miejsca na taką zabawę. :duh:

Opublikowano

No to się chłopak popisał, ale spokojnie, 3 ruchy młotkiem, trochę szpachli, puszka lakieru :arrow: allegro.pl :norty:

Ja tez często ćwiczę, zwłaszcza zimą, ale robię to na starym lotnisku, jak coś nie wyjdzie lecę w inną stronę niż planowałem i tyle :D

http://pomocdrogowakrk.pl

Tel:790 580 495

Opublikowano
Filmik dodaje do ulubionych :D Muzyka z filmu (mojego ulubionego zreszta) "Glupi i glupszy" idealnie pasuje do okolicznosci :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Najbardziej mi się podobał jego zdziwiony łeb wytknięty na koniec przez okno :clap:
Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Najbardziej mi się podobał jego zdziwiony łeb wytknięty na koniec przez okno :clap:

Bezcenne :D :twisted:

http://img571.imageshack.us/img571/2675/57735638496931821246812.jpg
Opublikowano

buehehehe, "a mowilem nie podpuszczajcie go..." :duh: :lol:

ale chlopak i tak mial farta, ze daszka nie zaliczyl, normalnie gdyby nie tak glowka to by auto w druga strone polecialo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano

to jest wlasnie problem polski - brak torów , brak obioektow zamknietych gdzie ludzie moga sie wyszalem i troche podszkolic w jezdzie - chlopak nie umial bo gdzie sie mial nauczyc - zreszta nikt nie rodzi sie drifterem - tylko sie tego uczy... a jak najblizszy tor mial 200km od domu to co ? to ogien na droge - dobrze ze nikomu sie nic nie stalo - a samochodowi tez raczej niewiele , bo predkosc byla niewielka i podloze plastyczne :wink:

wygladal jak swistak z nory przez to okno :mrgreen:

Opublikowano

xsilver żeby zacząć ćwiczyć drifty to trzeba auto poczuć a on wygląda na takiego co go nie czuje

zresztą jest sporo winkli gdzie z malutką prędkością można zacząć coś próbować a nie odrazu łamać jak na filmach

:twisted:

Opublikowano

hehe pacan jak można wyrżnąć takiego babola dużo chęci mało umiejętności gdyby na koniec się nie zes-ał i nie puścił nogi z gazu a pozniej nie zaczal hamowac pewnie by go obróciło na drugi pas a nie do rowu. jak się chciał uczyć bokiem jeździć polecałbym miejsce gdzie jest dużo miejsca.

W gdy polecam polankę redłowską tam miejsca pod dostatkiem :D

Moja BetsY zobacz

Interfejsy BMW INPA USB

Instalacje LPG Sekwencyjne montaż serwis

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ok chłopaki, zapewniliście rozgłos kierowcy w E36 :wink: ..... wszyscy się zgodzili że musi jeszcze poćwiczyć i powinien to robić na zamkniętym placyku czy innym lotnisku, nie widzę sensu kontynuacji tematu więc ZAMYKAM!
Moderator
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.