Skocz do zawartości

E38, E39, E46, X5, X3, Z4 - CZYTNIKI MK3 I MK4(DVD) + LEKTOR

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano
Witam przegladałem aukcje na allegro i natrafiłem na to" E38, E39, E46, X5, X3, Z4 - CZYTNIKI MK3 I MK4(DVD) + LEKTOR PL"czy ktoś wie coś na ten temat....a tu link do aukcji http://www.allegro.pl/item317644399_polskie_menu_do_nawigacji_fabrycznych_szczecinek_.html

Koleś chce 400zł więc dla mnie drogo ale może ktoś spróbuje i zda relację. :norty:

• Moderatorzy
Opublikowano
soft jest na plytce :D :D

Ale nikt nie chce jej sprzedać.

• Moderatorzy
Opublikowano
ale czy ktoś udostępni taką płyte ? :modlitwa:

No właśnie

• Moderatorzy
Opublikowano
ale czy ktoś udostępni taką płyte ? :modlitwa:

No właśnie

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=74021

krotka wymiana zdań i na tym sie zakończyło

Widać nie lubią nas koledzy.Rozumiem jak ktoś to sam tłumaczył to chciałby pewnie coś zarobić ale są tacy co dostali jak sami mówią soft za darmo i sie nie podzielą :norty:

Opublikowano

tego kto ma ten soft kosztowalo to wiele pracy, wiec nie ma pieniedzy za jaki by to sprzedal, jesli ktos jest chetny moge wgrac PL do mk4...

Zapraszam PW

Opublikowano
tego kto ma ten soft kosztowalo to wiele pracy, wiec nie ma pieniedzy za jaki by to sprzedal, jesli ktos jest chetny moge wgrac PL do mk4...

Zapraszam PW

to może powiedz ile cię to wyniosło a cześć sumki sie uzbiera tylko nie przesadzaj z kwota , a zainteresowani zadecydują.

Opublikowano

Kosztowalo mnie to wlasana prace , czyli kilka nieprzespanych nocy.

Sumka , hyhy. Powiem tak:

Jest jedna przyczyna dla ktorej soft nie jest do sprzedania, a mianowicie, gdybym sprzedal go ja czy kto kolwiek kto go przetlumaczyl(posiada) , kupujacy chcac odbic sobie poniesione koszty odsprzedal by go w liczbie 10 egzemplarzy bodz wiecej, a kazdy kto od niego kupi zrobi to samo. Jak mozna sie domysec soft po 2 miesiacach albo wczesniej bedzie dodatkiem do Pani Domu, lub Vivy jak kto woli.

Mysle ze to wystarczy.

Opublikowano
Kosztowalo mnie to wlasana prace , czyli kilka nieprzespanych nocy.

Sumka , hyhy. Powiem tak:

Jest jedna przyczyna dla ktorej soft nie jest do sprzedania, a mianowicie, gdybym sprzedal go ja czy kto kolwiek kto go przetlumaczyl(posiada) , kupujacy chcac odbic sobie poniesione koszty odsprzedal by go w liczbie 10 egzemplarzy bodz wiecej, a kazdy kto od niego kupi zrobi to samo. Jak mozna sie domysec soft po 2 miesiacach albo wczesniej bedzie dodatkiem do Pani Domu, lub Vivy jak kto woli.

Mysle ze to wystarczy.

Dzieciak jesteś i tyle !!!! dwa posty wyżej napisałem ze opcje sa ale ty nadal swoje no chyba ze chcesz miliony zarobić na tym ??jak ja nie chce sie czymś podzielić to o tym nie wspominam a takie tam ze ja mam ale nie dam to dziecinada,korzystam z forum bo jest pomocne ale czasem coś nowego napisze i podzielę sie informacjami .

Opublikowano (edytowane)

Zapraszam PW

Kolego Elvishh, masz problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego?? :D Szczególny nacisk kłade na slowo WGRAC rozumiane przez Ciebie jako SPRZEDAC!!

A masz cos przeciwko moim milionom?? :)

Edytowane przez krzysio44
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
weźcie się za robote...wtedy zarobicie a nie za pomocą forum szukacie sobie klientów na swoje softy. Uważajcie żeby jednym z nich nie był Pan z Urzędu Skarbowego...Wtedy bedzie z was brecht.... :jawdrop:
Opublikowano

I co moze chciec fakture, czy paragon?? Nic prostszego, chce to dostanie.

Pan z urzedu skarbowego tez czlowiek i jam ma BMW to moze miec i pl, dlaczego by nie??

Opublikowano (edytowane)
Panowie.

Po co ta dyskusja. Wystrczy podjechać do Bawaria Motors w Warszawie i pogadać z elektrykiem nieoficjalnie. Koszt 350 zł.

Pozdrawiam

O to to ...

dawno już pisalem że jest ORYGINALNY soft z polską lektorką, ale nie chcieliście wierzyć i jeszcze dokuczaliście ... :cry2:

Spuszczanie się na rzemieślników z Allegro i na nagrania ich ciotki na magnetofonie nie opłaca się !!!

Płaci się więcej za wątpliwej jakości rękodzieło i jeszcze ponosi ryzyko związane z wysyłką czytnika, brakiem możliwości wgrywania nowego softu, zero gwarancji...

PS.

350 to za drogo, zrobi za 200 :wink:

...

Edytowane przez macznik
Opublikowano
hi hi przesada z tym softem :) Po co wam 4 teksty na wyświetlaczu w j. polskim i 4 komendy helgi powtarzane w kółko :)a ci co chcą zrobic biznes na tym sofcie sie cieszą bo podkręcacie temat :lol: Myślę że nie warte to jest żadnych pieniędzy, a faktycznie jak ktoś miał by płytkę można sobie wgrać i popatrzeć posłuchać ale to tylko w kategorii folkloru prac ręcznych . Jak ktoś pisał już :auto traci oryginalność, nie chcecie dokładać spojlerów tylko M pakiet bo w BMW nie wypada a chcecie język zmieniać na nie oryginalny zamiennik marnej jakosci ?? :|
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI