Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ale jak odepniesz glowny to auta nie odpalisz. ten drugi jest do akcesoriow. chyba ze w twoim modelu wpadli na jakis awaryjny tryb. bynajmniej nie w e38 jak u zalozyciela tematu.
Opublikowano
hmm to mnie nie ratuje bo mi przedewszystkim potrzeba mocnego pradu do odpalania saomchodu no i wlasnie dosc duzo elektorniki pracuje w aucie, chodzi mi tak jak wczesniej pisalem dvd radio wzmacniacz i tak dalej, dlatego pobor mocy jest dosc spory, a taki silnik na 12 cylindrow potrzebuje mocy zeby nim zakrecic wiec wcale nie dziwie sie ze czasem pada, ale teraz to juz nie mam pomyslu jak na to zaradzic, nie widzi mi sie kupowanie wiekszego mocniejszego aku bo za ten 100Ah dalem dopieor co prawie 450zł i teraz co? mam go wywalic do piwnicy i zainstalowac 160 czy 170 Ah za 600 albo i 700zł ?? to troszke strata kasy bo wolal bym kupic mniejszy przykladowo 74 Ah i dołozyc do tego ale widze ze chyba nie bedzie to mozliwe, ale gdyby ktos mial jakis pomysł to byłbym bardzo wdzieczny. Chyba ze...? kupic drugi aku tak jak pisalem okolo 75Ah i pod niego podpiac cala ta dodatkowa elektronike, tylko motyw jest taki jak zrobic zeby był doładowywany?
Opublikowano

nie żałuj na dobry i odpowiedni akumulator i nie kombinuj z dwoma bo jak coś padnie to klękniesz finansowo

12 cylindrów do czegoś zobowiązuje

hej

Opublikowano
no niby tak, ale co bedzie jak kupie wieksyz i dalej bedzie mi doilo go podczas ogladania filmow itp?? wtedy dopiero klekne ale z załamania nerwowego hehehe :)