Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktoś mi może zdradzić co zawiera konfiguracja (dodatek) w INPA o nazwie BMW Group EA-80X i skąd ją można pobrać?

Dziękuje i pozdrawiam.

jak suka nie da to pies nie weźmie
  • Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No własnie mm NCS Expert czy jakos tak :) i teraz laduje profil jakis tam Softcos.... :) pozniej edytuje, wpisuje haslo, zaznaczam to indivdualzierun czy jakos tak... i pozniej nie wiem co robic :)

w sumie wszedlem do jakiegos menu gdzie mialem TAGLICHTE ;) czy cos takiego ale nie wiem czy to sie tak nazywa :)

• Moderatorzy
Opublikowano
Witam

Czy ktoś mi może zdradzić co zawiera konfiguracja (dodatek) w INPA o nazwie BMW Group EA-80X i skąd ją można pobrać?

Dziękuje i pozdrawiam.

Zawiera jeden fajny skrypt ktory skanuje cale auto w porownaniu do stareszej wersji. Calosc jest w jezyku niemieckim i zawiera skrypyt i potrzebne rzeczy do nowszych auta. To najwazniejsze dla zwyklego zjadacza chleba.

Opublikowano
programowal juz ktos z Was webasto w ncs ?

TU

i TU

BMW KLUB PRZEMYŚL

1 Jeżeli coś może się nie udać — nie uda się na pewno.

2 Nigdy nie kłóć się z głupcem — ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

3 Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo — na pewno to zepsujesz.

4 Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie.

5 Niemożliwe jest zbudowanie niezawodnego urządzenia — głupcy są zbyt pomysłowi.

6 Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć.

7 Komputer służy do tego aby ułatwić Ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał.

Opublikowano

Zainstalowałem INPE i NCSa, programy się otwierają ale nie ma komunikacji z autem, pokazuje mi się ostrzeżenie HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Serial.

A jak chcę uruchomić jakiś test to wyskakuje IFH-0018:INITIALIZATION ERROR, dodam że ani bateria ani zapłon nie jest podświetlony.

Opublikowano
Na dole ekranu masz napisane "spolszczenie piwek" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gdy się urodziłem płakałem a wszyscy się śmiali, umierając ja będę się śmiać a wszyscy będą płakać.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Fakt nie zuważyłem :mad2:

Chcę kupić interfejs od nerwusa może ktoś coś doradzi, jak to sie ma do tych interfejsów z allegro?

Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak masz podłączone pod kompa? przez usb ??z jakich programów korzystasz inpa? czy coś innego ?trudne to jest czy raczej do poznania
Pozdrawiam
Opublikowano
Do kompa przez com. Korzystam z inpa i disa. Jak masz glowe na karku i umiesz czytac to sobie poradzisz. Wszystko jest na forum :)

pozdrawiam

mavic

• Moderatorzy
Opublikowano (edytowane)
mógł by ktoś z was przesłać mi prawidłowy obd.ini mój troszke niebardzo działa

Tu masz sprawnie dzialajaca konfiguracje. Wewnatrz plik z opisem. Ustaw przejsciowke na com1 ewentualnie zmien ustawienia w obd.ini.

Port=Com1 (ComX)

http://rapidshare.com/files/174021704/COM.rar (poprawiony link)

Edytowane przez nerwus
  • Moderatorzy
Opublikowano
Czy jest inpa Poland i na jednej z aukcji allegtro znalazłem

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//images43.fotosik.pl/38/7f4894f8eae539cc.jpg

Czy to jest prawdziwa wersja plk czy tylko jakas beznadziejna nakładka??

Nie ma i raczej nie bedzie orginalnej wersji PL. Poczytaj dobrze opis aukcji warsja angielska lub niemiecka

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przymierzam się do tego wszystkiego jak pies do jeża, ściągnąłem już INPE i powoli zaczynam startować - Nerwus potrzebuję Twojego fejsu :D

Martwie się tylko że z disem sobie nie poradzę bo widze że to już trudniejsze, ale jakoś będzie

Pozdrawiam
Opublikowano

dzieki nerwus za pliki

Hunter próbój smialo

Ogolnie inpa to bulka z maslem i jest latwa dosc do ogarniecia

Dist jest dosc upierdliwy w instalacji ale metoda prob i bledow idzie dojsc do wszystkiego.

Moja BetsY zobacz

Interfejsy BMW INPA USB

Instalacje LPG Sekwencyjne montaż serwis

Opublikowano
dzieki nerwus za pliki

Hunter próbój smialo

Ogolnie inpa to bulka z maslem i jest latwa dosc do ogarniecia

Dist jest dosc upierdliwy w instalacji ale metoda prob i bledow idzie dojsc do wszystkiego.

Ściągnij EASY DIS'a a nie będzie tam nic upierdliwego - został on zrobiony dla ludzi których nazywa się ...

Nic prostszego nie można było już zrobić, no może oprócz kopi całego sytemu z VMware

BMW KLUB PRZEMYŚL

1 Jeżeli coś może się nie udać — nie uda się na pewno.

2 Nigdy nie kłóć się z głupcem — ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

3 Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo — na pewno to zepsujesz.

4 Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie.

5 Niemożliwe jest zbudowanie niezawodnego urządzenia — głupcy są zbyt pomysłowi.

6 Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć.

7 Komputer służy do tego aby ułatwić Ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jest jakiś sposób żeby to na viste zainstalować czy raczj przeinstalować na xp ??
Pozdrawiam
Opublikowano
Jest jakiś sposób żeby to na viste zainstalować czy raczj przeinstalować na xp ??

Powiedzcie mi czy lepszy jest interfejs od Nerwusa czy Piwka?Czy się różnią?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czy ktoś ma zinstalowaną INPE na windows VISTA - nie mam drugiego lapka a w tym mam za dużo rzeczy żeby instalować XP
Pozdrawiam