Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ile zajełoby dobremu złodziejowi odpalenie E36 ??

o stary ty chyba gornik z powolania jestes. odkopujesz takie stare tematy.

patrzac na twoja ilosc postow i to kiedy zarejstrowales sie to wiedziesz prym w nabijaniu postow, a z tego co obserwuje 90% z nich jest poprostu bez sensu, niepotrzebna majaca na celu chyba tylko zwiekszenie w jak najszybszym tepie ilosc znaczkow bmw.

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w sumie tak, ale pytanie jest nawet ciekawe

w e36 jest immobilizer fabryczny, poza tym w samochodach z OBC można sobie wpisac kod - wszystko to zabezpieczenia fabryczne - ciekawi mnie, czy zwykły złodziej (nawet obyty w fachu) jest w stanie rąbnąć to autko w krótkim czasie bez specjalnych urządzeń - przyznam, że akurat w temacie kradzieży samochodów jestem cienki

ewentualnie jak bardzo zaawansowanych przyborów potrzebuje złodziej żeby zwinąć takie autko wyposażone wyłącznie w fabryczne zabezpieczenia

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano

GP, Panfil - jest jedna zasada - do cucego garnka się nie zagląda bo można dostać pstryczka w nos.. :wink:

Pisze bo mam duużo wolnego czasu - boli Cię to ? :lol:

A moje pytanie z rozbrojeniem standardowej E36 kieruję do specjialistów od elektryki i dobrych mechaników - jestem poprostu ciekawy jak się prezentuje ta kewstia w tym modelu. Bo z fiatem 126p chyba wszyscy wiedzą jak jest :wink:

http://www.toya.net.pl/~yeahman/00/bmw4.jpg
Opublikowano
GP, Panfil - jest jedna zasada - do cucego garnka się nie zagląda bo można dostać pstryczka w nos.. :wink:

Tak, boli mnie to. M. in. dlatego, ze stary garnek, ktory wyciagnales, nie jest cudzy, tylko wspolny, kapujesz?

Na wiekszosci forow za wygrzebywanie kilkuletnich zwlok dostaje sie ostrzezenia. Jezeli chcesz zadac konkretne pytanie o zabezpieczenie samochodu, to zaloz nowy temat (jezeli oczywiscie nie znajdziesz odpowiedzi w wyszukiwarce), zamiast przenosic na gore cos, o czym wszyscy juz dawno zapomnieli. A w tym temacie zadaj konkretne pytanie, bo 'Ile zajełoby dobremu złodziejowi odpalenie E36 ??' pozostawia, delikatnie mowiac, pewne niedomowienie. Do jakiego E36? Z immobiliserem w kluczyku czy bez? Z alarmem fabrycznym, dokladanym, blokada, czym? Co to znaczy 'dobremu zlodziejowi'? Dobry zlodziej nie bierze sie juz za takie samochody.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Za tą cene to kupiłbym sobie coś innego do lansu

Ja mam 53 i 55. Tak mi się wydaje przynajmniej

Może jest po szlifie

nie boli mnie bo tez mam duzo czasu ale nie pisze bezsensownych postow. nic nie wnoszacych. to sa tylko 3 przyklady bezsensownych postow, ot takich zeby sobie tylko napisac. a jest ich w twoich wypowiedziach duzo duzo wiejej. i to nie sa urywki postow to sa cale posty. nic konkretnego. "ja mam 53 i 55 tak mi sie wydaje" jak ci sie wydaje to nie pisz, albo idz sprawdz a potem napisz.

a juz nie tylko odpowiedzi masz takie nie przemyslane bo jak slusznie zauwazyl Panfil - BMW Klub Polska zadajesz pytania nie sprecyzowane.

pomsyl sobie jakby kazdy na tym forum pisal tak bez sensu. bylo by dziennie 1000 postow ale tylko pare z sensem, bo reta to by bylo "przypuszczam", "a moze"

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

Opublikowano
Zgadzam się z wami w zupełności. Nie wiem dlaczego Admin, ani żaden moderator jeszcze nie zareagował. Przecież yeahman pisze posty bez sensu, często odbiegające od stanu faktycznego, wprowadza ludzi w błąd. Po prostu czytać się tego już nie da. Jednym słowem robi śmietnik. Powinno być jakieś ograniczenie dla tego typu ludzi.
Opublikowano

OT:

Bogor chciałbym zwrócić uwagę na to że to ty masz ostrzeżenie a ja nie :wink:

GP ciebie to już nie chce mi się komętować. "garnek" chodziło mi o moje posty tak aprpop.

Tak czy inaczej jedynymi osobami które mogą i powinny mi zwracać uwagę jest Admin i Moderatorzy. Jak narazie nie dostałem od nich uwagi typu "yeahman ogranicz swoje wypowiedzi bo są bez sensu". Jeśli dostanę owe to bedę bardziej zwracał uwagę na to co piszę aczkolwiek teraz też myśle a potem piszę. Nie sądze że to co piszę jest głupsze od waszych "mądrych" wypowiedzi których też jest sporo :wink: A to że wygrzebałem stary temat zamiast założyć nowy no to pokaż mi gdzie jest napisane w regulaminie że za takie coś się dostaje ostrzeżenie.. Zresztą jak coś macie to na pw zapraszam a nie posty piszecie..

Do tematu: to poprostu jestem ciekaw jak się prezentuje ogolne bezpieczeństwo E36, czy zamki są kiepskiej jakości i takie tam bo jak wszyscy nawet dzieci wiedza że imobilajzery, alarmy itd to jest pare sekund dla zawodowca :wink: Jeśli ty GP nie wiesz to ci mówię :wink:

Opublikowano
OT:

Bagor chciałbym zwrócić uwagę na to że to ty masz ostrzeżenie a ja nie :wink:

Właśnie i to jest paradoks.

Kiedyś w temacie odmowa mandatu - sąd grodzki napisałeś:

Hehe stary co Ty gadasz. Sorry ale ja bym "pipka" nie był i jakby jakis niebieski do mnie wyskoczyl że czemu nie byłem na rozprawi to bym powiedział: że jestes baranem i numery pomyliłeś to się żonie poskarż a nie do mnie z pretensjami. A jakby sie nie podobało to bym w łeb mu dał.

Świetnie podsumowałeś tym swoją osobę.

Opublikowano

Mam nadzieje że jakiś administrator bądź moderator zainteresuje sie waszymi ciekawymi postami.

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

• Moderatorzy
Opublikowano

yeahman, "ciekawe" posty to raczej Ty wypisujesz.

Proponuję żebyś trochę się zastanowił nad tym co i jak piszesz to niektóre Twoje wypowiedzi są na poziomie 15-latka.

A jak masz ochotę "dawać w łeb" policjantom to proponuję żebyś poszukał sobie innego forum.

Pozdrawiam

Admin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.