Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja miałem jakoś 15 lat kiedy do córki mojej sąsiadki przyjeżdżał chłopak seledynową E39 523i. Wtedy te auta były co najwyżej kilkuletnie i bardzo drogie. Do niedawna jeszcze o niej marzyłem, dziś ją mam. :D
Opublikowano
Ja pamiętam bo było to stosunkowo nie dawno. Od 2000 roku kiedy e36 pojawiło się w rodzinie. W tym roku będzie 20 lat na karku, więc wychodzi na to że od ok 12/13 roku życia :D
http://img222.imageshack.us/img222/9720/bmw3ln0.png
Opublikowano

gdzies w 96 roku bo wtedy mi sie strasznie E39 spodobala ..... marzenia sie spelniaja, jeszcze 2 miesiace temu nie pomyslalbym ze bede mial E39 bo zastanawialem sie mocno nad mercedesem.

Przed 96 rokiem jedyne co pamietam to Jaguar XJ220 , ale to jest nadal nie moj pulap :(

Opublikowano
Ja to chyba nie marzyłem o BMW, tak wyszlo ze pewnego dnia poprostu je kupilem :D sam nie wiem czemu :roll:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano

Ja podobnie jak BeEmWu jakoś specjalnie nie wzdychałem do beemek, owszem podobały mi się, nie powiem, że nie... Ale jakoś bardziej miałem chrapkę na jaguara, lub mustanga shelby, no ale to były marzenia.

Później (nie całe 4 lata temu) przejechałem się "trójką", brata mojej panny i ... zauroczyłem się tym e36 :oops: :) Później przyszły Szwagier ją sprzedawał i tak nią śmigam do dziś. :mrgreen: Złapałem beemkowego bakcyla!! ;) :dance: :cool2:

Opublikowano

Jak miałem 4-5 lat na moim osiedlu stały same Małe i Duże Fiaty, dwie Wołgi...

i BMW :norty:

Było srebrne i miało na klapie napis 735i a na szybie wlepkę ABS... wygrywalo też zawsze zabawę w - "Które auto ma najwięcej na liczniku- miało 260km/h :norty: "

Tak, było to e23 :roll2:

http://pomocdrogowakrk.pl

Tel:790 580 495

Opublikowano
Ja kiedys dostalem zabawke (resoraka). Bylo to biale e34 MATCHBOXA, stwierdzilem, ze musze je kiedys miec :P
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mój kolega dawno temu kupił sobie piękne E28 528 z kremowym welurem,ale to jeszcze nie było to.Pózniej próbowałem z innymi markami aż w końcu tata namówił mnie na auto od swojego dobrego kolegi BMW E34 (kupiłem) no i tak juz mi zostało.
Opublikowano

Moja fascynacja marką zaczęła się ponad 2 lata temu kiedy kupiłem swoją is-kę. Czyli miałem 23 lata.

Na początku w ogóle nie chciałem kupić BMW dopóki nie wsiadłem pierwszy raz do E36 w którymś z komisów :wink: No i od tamtej pory się zaczęło :D

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
A ja zapragnołem mieć BMW w szkole średniej jak jeszcze robiłem prawko kolega z ławki kupił sobie BMW 318 E36 czarną jak mnie nią przewiuzł to już nawet nie patrzałem na inne samochody. Troche czekałem zanim kupiłem własne ale nie żałuje BMW to dobry wybór :D