Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś wymieniał samodzielne te cztery główne tuleje tuleje tylnego wózka.Jest szansa czy koniecznie warsztat.

Proszę o opinie tych którzy to już robili bądź widzieli jak to sie robi. :modlitwa: :modlitwa:

Opublikowano
wiec jesli masz podnosnik lub kanał to mozesz działac ale musisz miec lub zrobic sciągacz bo inaczej cały wózek do odkrecenia i na prase ale to troche zajmie czasu , ja miałem to robic sam ale ze miałem mało czasu i przez przypadek znalazłem warsztat w ktorym zrobili to dosc tanio dałem sobie spokój po ile płacisz za sztuke tych gum ?

http://img.userbars.pl/98/19415.gif

Sprzedam lampa kombi e39 prawy tył , poduszki pow.dzrzwi przednich- pytania na pw lub gg

Opublikowano
Za gumy po 150 zł oryginały.Chciałem wymieniać w warsztacie gdzie razem z gumami chcieli 1100 zł(gumy niby po 200) ale jak sam kupiłem taniej to i wymiana 600 zł.Wiesz jak wygląda ten ściągacz?
Opublikowano
Kolego a jakie masz objawy że musisz wymienić te gumy,pytam ponieważ u mnie na dziurach tak bije.Czy to te gumy znajomy mówił że na 100%.
Opublikowano
Kolego a jakie masz objawy że musisz wymienić te gumy,pytam ponieważ u mnie na dziurach tak bije.Czy to te gumy znajomy mówił że na 100%.

Tył wpada w drgania na dziurach pomimo braku luzów i nowych amorków. :mad2:

Opublikowano
Za gumy po 150 zł oryginały.Chciałem wymieniać w warsztacie gdzie razem z gumami chcieli 1100 zł(gumy niby po 200) ale jak sam kupiłem taniej to i wymiana 600 zł.Wiesz jak wygląda ten ściągacz?

gdzie dostałeś te gumy za 150 zl????

normalnie kosztują lemfordery ok 210 zła BOGE 170

Opublikowano

gdzie dostałeś te gumy za 150 zl????

normalnie kosztują lemfordery ok 210 zła BOGE 170

Kolega ma sklep i mi sprowadził.

Nikt nie wie jak to zrobić?Czy nikt nie chce się podzielić?

Opublikowano
Podaj dane kolegi jak możesz na PW. Ja też musze wymienić te tuleje. Jakiej firmy tuleje kupowaleś za 150zł?
Opublikowano
Podaj dane kolegi jak możesz na PW. Ja też musze wymienić te tuleje. Jakiej firmy tuleje kupowaleś za 150zł?

Na priw. masz Boge po 150.