Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Magnesik z jogurtu wykrywa tylko szpachel. Dwóch lakierów nie wykryje. Czekam na przesyŁkę prostego testera, podzielę się spostrzeżeniami za tydzeń.
Opublikowano

i co wam da taki tester ???

okreslicie czy auto bite ??? wcale nie wystarczy ze ktos komus przelecial gwoździem po lakierze i niby juz bedzie bity bo sie nie zgadza grubosc lakieru

do sprawdzania aut wylacznie polecam przejechanie sie do ASO

:twisted:

Opublikowano
A w Aso czym będą sprawdzać? Podłużnice mogę sobie sam obejrzeć. Czy mocno było walone to na płycie by trzeba sprawdzić. A taki tester zawsze daje jakiś pogląd na sytuację.
Opublikowano
z Dannonka...co dzieci na lodówkę przyczepiają :P

Takie wypowiedzi są trochę nie na miejscu ostatni raz zwracam uwagę

dlaczego nie na na miejscu :?: on chcial tester do domowego uzytku...widze ze znowu sie czepiasz...nie masz innego zajecia :?:ja taki uzywam i mi sie sprawdza :norty:

Opublikowano
z Dannonka...co dzieci na lodówkę przyczepiają :P

Takie wypowiedzi są trochę nie na miejscu ostatni raz zwracam uwagę

dlaczego nie na na miejscu :?: on chcial tester do domowego uzytku...widze ze znowu sie czepiasz...nie masz innego zajecia :?:ja taki uzywam i mi sie sprawdza :norty:

Zbigniewst, przeczytaj tytul topicu i pytanie zadane przez autora, potem przeczytaj swoja odpowiedz.

Po prostu: jezeli masz cos do napisania na temat, to napisz, jezeli nie masz, to powstrzymaj sie od robienia O/T.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zbiegniew- chyba nie zauważyłeś cudzysłowa wokół domowego. A to już coś innego. Zresztą lubisz się wypowiadać w każdym temacie, nie zawsze bardzo merytorycznie, dział II pkt 8 regulaminu się kłania :naughty: :naughty:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

Dzisiaj dostaŁem tester "do domowego" użytku. Tester AT 500 (można kupić na allegro) za 26zŁ,jest niezŁy. Nie można oczywiście napisać ekspertyzy na podstawie jego wskazań, ale spokojnie wychwytuje dwa lakiery. Myślę, że dla amatorów wystarczy.

OT, Panowie Moderatorzy. Do jogurtów firmy Danon dodawane są magnesy z literkami (forowicze posiadający dzieci wiedzą o co chodzi) Rewelacyjnie wychwytują szpachel na karoserii i sam kiedyś w komisie użyŁem takiego "testera". Ku zdziwieniu komisanta pokazaŁem mu miejsca szpachlowane więc do "domowego" użytku danon się nadaje.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja też przepraszam Zbigniewa ! :modlitwa:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

Tak śmiechem - żartem, aż kupię sobie w sklepie danonka z magnesem. :D Przyda mi się, wcześniej czy później.

Przy okazji i ja skorzystałem. Dzięki Panowie za tak ciekawą i nie codzienną informację. :cool2:

Opublikowano

Zawsze möwilem ze trzeba sluchac starszych to po pierwsze po drugie jesli ktos podaje cos do informacji to najpierw wypadalo by to sprawdzic najlepiej samemu a potem wstawiac komentarze.....a nie odrazu sie oburzac....

pozdrowienia do Zbigniewa - jestes Wielki..... :cool2: :cool2: :cool2: :clap:

W...x jest... x razy lepiej...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Zastanawiam sie nad tym urządzeniem http://allegro.pl/item329619832.html tym bardziej ze jego cena równa sie cenie sprawdzenia lakieru w ASO, do którego będę musiał udać sie w czwartek. Więc może lepiej kupić sobie taką zabawkę?

za ta kwote w ASO sprawdza ci wszystko a nie tylko lakier....to jest urzadzenie juz profesjonalne dla tych co tym zajmuja sie na codzien :shock:

Opublikowano
Zastanawiam sie nad tym urządzeniem http://allegro.pl/item329619832.html tym bardziej ze jego cena równa sie cenie sprawdzenia lakieru w ASO, do którego będę musiał udać sie w czwartek. Więc może lepiej kupić sobie taką zabawkę?

za ta kwote w ASO sprawdza ci wszystko a nie tylko lakier....to jest urzadzenie juz profesjonalne dla tych co tym zajmuja sie na codzien :shock:

za sprawdzenie wszystkiego krzyczą 750zl w tym komputer, lakier i podwozie..... Czyli ogólnie to urządzenie jest warte tych 240zl?

Opublikowano

za sprawdzenie wszystkiego krzyczą 750zl w tym komputer, lakier i podwozie

chyba im sie w glowach poprzewracalo :jawdrop:a nie wystarczy ci taki...http://www.allegro.pl/item308355853__tester_lakieru_alt_bit_2005_3_lata_gwaran_.html

Opublikowano
za sprawdzenie wszystkiego krzyczą 750zl w tym komputer, lakier i podwozie

chyba im sie w glowach poprzewracalo :jawdrop:a nie wystarczy ci taki...http://www.allegro.pl/item308355853__tester_lakieru_alt_bit_2005_3_lata_gwaran_.html

Hehe no w końcu ma to trwać 3 godziny wiec cena jest adekwatna do czasu :D. Rozbawiło mnie najbardziej sprawdzenie podwozia polegające na "dogłębnym oglądnięciu go przez serwisanta". A na pytanie czy mogą zmierzyć podwozie, podłużnice itp odpowiedzieli ze nie ma takiej potrzeby i nie mogą. Szczerze to nie mam przekonania do tego testera za 25zl(jeszcze bardziej niz do serwisu BMW). Przygotowałem sie już psychicznie na wdanie tych pieniędzy, wiec chyba i tak lepiej wyjdę na tym jesli kupie to urządzenie i zapłacę za sam komputer. :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.