Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wiem, ze do e34 pasuje lacznik stabilizatora z forda mondeo.

To świetnie że wiesz ale zauważ że nie wszyscy o tym wiedza i dlatego właśnie jest ten post, a jeśli chodzi o te spryskiwacze to nie rozumiem o co Ci chodzi przecież nawet głowica od razu nie pasowała a delikatne zeszlifowanie to nie jest aż taka wielka przeróbka bo wyglądają praktycznie tak samo zupełnie jak by FSO ściągnęło od BMW a może było na odwrót :D :norty:

Adam
Opublikowano
Ja raz dopasowałem jeden element z innego auta.A dokładniej był to zapach vanilla wzięty z lusterka wstecznego z mercedesa.Przyznam że w bejcy pachniał równie dobrze :D
BMW M-Power
Opublikowano

Ja wiem, ze do e34 pasuje lacznik stabilizatora z forda mondeo.

To świetnie że wiesz ale zauważ że nie wszyscy o tym wiedza i dlatego właśnie jest ten post, a jeśli chodzi o te spryskiwacze to nie rozumiem o co Ci chodzi przecież nawet głowica od razu nie pasowała a delikatne zeszlifowanie to nie jest aż taka wielka przeróbka bo wyglądają praktycznie tak samo zupełnie jak by FSO ściągnęło od BMW a może było na odwrót :D :norty:

Myslalem, ze czytacie wypowiedzi na ktore odpowiadacie ale widze, ze nie. Przeczytaj dokladnie co napisalem wyzej a dopiero pozniej sie wypowiadaj. Bo odnosze wrazenie, ze nabijasz sobie posty

Opublikowano
Filtr oleju pasuje z Omegi do BMW Tds, ten oplowski jest troche krotszy ale juz ktos z forum zakładał i ładnie śmiga.
http://images.spritmonitor.de/575756.png
Opublikowano
Filtr oleju pasuje z Omegi do BMW Tds, ten oplowski jest troche krotszy ale juz ktos z forum zakładał i ładnie śmiga.

Omega nie różni się bardzo od bmw pod względem mechanicznym.

Silniki w omegach były od bmw więc jest to samo. Raz do omegi zakładalem pompe wodną pochodzącom z bmw - to i na odwrót też chyba mozna bo pasuje.

www.trofea-sport.pl
Opublikowano

filtr oleju w ASO do mojego modelu kosztuje 24zl. chyba sobie jaja robicie ze dopasowujecie cos z innego auta :jawdrop: . chyba filtron jest drozszy niz orginal w ASO.

ja zaopatruje sie w ASO albo u znajomych co rozbieraja beemki. generalnie nie wyobrazam sobie montowania innych rzeczy niz orginalnych, np uszkodzil mi sie wlacznik swiatel to wkladam z Daewoo, pekla mi lampka . szukam z Citroena. przeciez ten temat jest bez sensu.

co innego np jak zamontowalem siatke w bagazniku na lewym boczku z autokaru-przewozu bo po prostu mi spasowal a orginalu nie wymyslono.

Opublikowano

co innego np jak zamontowalem siatke w bagazniku na lewym boczku z autokaru-przewozu bo po prostu mi spasowal a orginalu nie wymyslono.

i oto się w temacie rozchodzi, nikt nie mówi o zakładaniu kierunkowskazów z citroena do bmw.

Tak dla ciekawostki w VW t4 2,5 tdi klocki tył np. są od mercedesa

www.trofea-sport.pl