Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiec tak...

Stoje sobie na swiatlach... i wszystko ok zapala sie zielone no to jedynka i ruszam a nagle ŁUP!!! :shock: :mad2: :jawdrop: cos jakby sie urwalo pod samochodem. Myslalem ze kolo mi sie zlozylo, ale patrze a tu wbita jedynka a sampochod nie jedzie :worried: Od razu zjechalem na pobocze zgasilem odpalilem ponownie staram sie wbic bieg i o dziwo dzwignia chodzi jak chodzila sprzeglo tez chodzi tak samo tylko zachowuje sie jakbym wcale nie mial biegu. Na wylaczonym silniku to samo. :duh: Oswieccie mnie co to moze byc bomam niezlego nerwa.

Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi :cool2: :mrgreen:

NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano
zaden bieg nie chadzia :| ale silnik chodzi takze watpie ze to cos z walem. w srode dopiero jade do mechanika takze piszcie ludzie co to moze byc ;D moze ktos mial takie cos :mad2:
NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano

Wał nie ma nic wspólnego z pracą silnika, wał jest między skrzynią a mostem. Całkiem możliwe że wał się rozpadł skoro usłyszałeś jakieś uderzenie.

Ale napisałeś że:

Od razu zjechalem na pobocze

więc zjechałeś czy zepchnąłeś.

Tuning is not a crime it's a way of life!!
  • Moderatorzy
Opublikowano
Kiedyś w E36 też tak miałem i jak okazało sie ukręciłem most tylny. :evil: