Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Mam takie pytanie jak jest w e30 ze światełkiem wewnątrz samochodu bo u mnie po otwarciu drzwi a potem ich zamknięciu czasami gaśnie od razu a czasami świeci sie dłuższa chwilkę oczywiście mowa o drzwiach kierowcy bo przy pozostałych świeci sie krótko.

Pozdrawiam :)

Opublikowano
w e36 zależy to od pozycji kluczyka w stacyjce, jak jest załączony zapłon to gaśnie odrazu, a jak nie to po chwili. może w e30 jest podobnie.
ONLY ANIA, ONLY BMW
Opublikowano
zanim kluczyk włożę do stacyjki. wsiądę zamknę drzwi i właśnie raz jest tak raz tak i nie mogę zajarzyć od czego to zależy.
Opublikowano
tam gdzie masz przy dzrwaich zawiasy jest plastikowy "dinks" wlasnie do swiatla zobacz czy w drzwiach masz taki palstik ktory powinien go wyłaczac, ja po wyjezdzie od goscia ktory robil alarmy mialem tak ze mi sie caly czas swiecila albo wł i wył sie sama keidy chciala zobaczylem tam a on mi to zle wsadzil i nie mial styku
bmw 4 life
Opublikowano

chodzi ci o tak zwana krańcówkę?? nie z tym to jest wszystko wpozadku. a u Ciebie jak jest z tym światełkiem świeci sie długo za każdym razem jak zamkniesz drzwi kierowcy??

może wiecie gdzie znajduje sie to ustrojstwo co steruje tym światełkiem bo coś takiego musi być. może to mi sie padło :|

pozdrawiam

Opublikowano
nie, u mnei zaraz gasnie jak zamkne. nie wiem czxy to krancowka czy co ale bynajmnieje jst to gumowe, moze masz jzu to wyrobione i musi powrocic do wlasnego ksztaltu po zamknieciu drzwi. sprunbuj przy otwartych drzwiach wcisnac ten guzik i zobaczyc czy ci zarz agasnie czy po jakims czasnie
bmw 4 life
Opublikowano

Tak tak masz racje jest tam takie coś czarne kawałek plastiku czy czegoś takiego sprawdzałem dziś ta krańcówkę i za każdym razem jak ja wcisnę palcem to gaśnie od razu :|

a czy jeszcze któryś z kolegów posiadający e30 mógłby sprawdzić jak to jest u niego :modlitwa: byłbym bardzo wdzięczny

dzieki

pozdrawiam :wink: