Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymieniłem ostatnio zaworki spryskiwaczy bo stare ciekły, i pojawił się problem, mianowicie prawy spryskiwacz wali sikiem prostym na dach ,a lewy jeden strumień kieruje na szybę a drugi na lusterko. Dysze są drożne bo czyściłem sprężonym powietrzem, nie wiem czy to można jakoś regulować poprzez włożenie np. igły w otwór dyszy?

Proszę o sugestie jeśli ktoś też miał takie wytryski :think:

Opublikowano

Ok dzięki za odp. próbowałem tam pomieszać igłą ale wyczuwając opór odpuściłem bo niechciałem żeby igła sie złamała zostawiając tam kawałek w środku, ale skoro twierdzicie że można to spróbuje jeszcze raz jakimś gwoździem.

Dzięki

Opublikowano
jeśli się boisz igłą to spróbuj drobnym wkrętakiem i nie wkładaj do środka tylko atakuj na boczne ścianki :P

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
igle wkladasz ile da rady i mocno lewo prawo. wlozyles nowe koncowki dlatego pewnie ciezko chodzi kwestia poruszania
Opublikowano
potwierdzam przedmówców, choć jak mówisz czasami nie chce ruszyć, powolutku i delikatnie z czuciem i puści, przerabiałem to
Gregor