Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

użyj :search: znajdziesz napewno.

i zmień temat postu bo trzeba trzymać porządek. pozdrawiam :)

http://img571.imageshack.us/img571/2675/57735638496931821246812.jpg
Opublikowano

:search:

bylo sto razy, nawet pare dni temu

Boze ludzie, jak wy nazywacie te posty :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

Szukam szukam i nic... :oops:

Z kluczyka dzrzwi tez nie chca sie otworzyc,bagaznik tez.

Jesli ktos potrafi lepiej "serchowac" to poprosze o wklejenie linka.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kluczykiem się da otworzyć

Trzeba włożyć kluczyk i przekręcić o 90st. Nie tylko do pierwszego oporu <45st>

Jeśli nie pomoże to są inne sposoby , ale sprawdź bo dużo pisania>

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja też mam zamek tylko w drzwiach kierowcy i właśnie tak trzeba zrobić jak piszę

Nie pamiętam czy w prawo czy w lewo. Jeśli naprawdę chcesz to polecę do samochodu i się upewnię.

Opublikowano
Ja swego czasu podczas wymiany napinaczy miałem odłączony aku i zostawiałem auto przed garażem, a przed zostawieniem zamykałem i otwierałem zamki drzwi i bagażnik kluczem. Tak jak napisał Kolega Dyzio255 musisz tylko pokonać większy opór od położenia w którym normalnie centralny otwiera zamki i przekręcić dalej... To samo jest z zamykaniem i otwieraniem.

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano

Otworz drzwi auta i otwórz maske. Tam masz na silniku taki napis + . Podlacz tam prostownik " + " a mase gdzies do sruby lub karoseri. naladuj aku i bedzie grac.

Bylo o tym w zeszlym tygodniu . wiem ze w strasie nic nie udaje sie znalezc wiec moze to CI pomoze ;) :norty:

Opublikowano
Dzieki wszystkim za info :) Wlasnie wracam z garazu.Moj blad bo na upartego przekrecalem kluczyk w prawo(zgodnie z kierunkiem zegara)a zeby otworzyc kluczykiem trzeba przekreciw w lewo o 90 stopni.Drzwi otwarte,maska w gore i prostownik juz dziala :dance: Swoja droga auto stalo przez tydzien i juz aku siadl,pewnie nadaje sie do wymiany :?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Otworz drzwi auta i otwórz maske. Tam masz na silniku taki napis + . Podlacz tam prostownik " + " a mase gdzies do sruby lub karoseri. naladuj aku i bedzie grac.

Bylo o tym w zeszlym tygodniu . wiem ze w strasie nic nie udaje sie znalezc wiec moze to CI pomoze ;) :norty:

Kolega ma problem z otwarciem drzwi. Bez otwierania też można podłączyć prostownik.

Trzeba się wczołgać pod samochód i podłączyć się pod kabel na rozruszniku. Też będzie się ładował. A otworzyć wtedy pilotem.