Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem :lol:

Widze te felgi tylko na kombiaku.

Wg. mnie nie pasują za bardzo do linii sedana, a już napewno "pogryza" sie z całością pod nadkolami Coupe.

Ale to tylko moje zdanie...

Pozdro

RWD Rulez!
Opublikowano

Chyba zwariowales :shock: .

Chyba wiem jakie masz felgi, nie sa cudowne ale ladne, a te po pokazales to :lol: :lol: :jawdrop: ...jak dla mnie tragedia :doh: .

Nie psuj dobrego ! Jak juz chcesz cos zmieniac to na 18' z Mpakietu II do E46, sa piekne :-) .

pozdr.

piotrek

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

W E36 też powinny być ET47, ja mam ET35 na letnie i nie obcierają nawet po doładowaniu samochodu, więc ET40 też powinny być OK - chyba, że w E46 jest inaczej błotnik.

Natomiast co do wzoru felg - o gustach niby się nie dyskutuje - ale... :duh: :mlotek:

Opublikowano
Jakby byly polerowane moze pasowalyby do 5 czy 7 pod warunkiem ze jestes 50 Cent... Przy 3 napewno beda wygladaly niezbyt...
Opublikowano

:nienie: będzie lipnie

a podeslij tych co masz obecnie zalozone , moze bym odkupil je od Ciebie

Opublikowano
obecnie mam takiehttp://http://moto.allegro.pl/item305301986_orginalne_alu_felgi_do_bmw_seri_3_m3_17_.html/

niestety link nie chodzi

Opublikowano
to prosze o jakas porade odnośnie opon jaki rozmiar mam obecnie 225/45 i 245/40 ale w koleinach troche wozi pozatym poco mi takie walce chciałbym jednakowe opony na obu osiach ale itak jeden rozmair nie bedzie szedł w ślad po sobie bo et jest różne miedzy tylem i przudem felgi 7,5" i 8,5"
Opublikowano

yo!

Chopie masz cos slicznego na sobie, i to zostaw jak chcesz cos jednakowego to wsiadz w innego grata ;)

tyl szerszy od przodu tak ma byc, bo brand name :) they stay behind it :)

slicznie piknie nie kobinuj, jak chcesz zmienic to 18 na nogi i to znowu z wlasciwym rozstawem szeroko z tylu wasko z przodu

p.s. to co pokazales to z szakuncem dla ciebie ale odposc sobie (SYF- jak dla mnie, nie kazdy podzieli ta uwage)

pozdro aloha

:D:D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
to prosze o jakas porade odnośnie opon jaki rozmiar mam obecnie 225/45 i 245/40 ale w koleinach troche wozi pozatym poco mi takie walce chciałbym jednakowe opony na obu osiach ale itak jeden rozmair nie bedzie szedł w ślad po sobie bo et jest różne miedzy tylem i przudem felgi 7,5" i 8,5"

Skoro chcesz mieć takie same opony i nie chcesz żeby Cię nosiło po koleinach to proponuję 205/50/17 na feldze 7x17.

pozdrawiam

Paweł