Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Interesuje mnie montaż chromowanych obwódek wokół szyb, czy robił to ktoś z Was i jest z tym problem?? I najważniejsze :mrgreen: czy nie ma ktos do sprzedaży czegos takiego ( ew. zamiany z schadowline) ew. gdzie mógłbym to dostac bo przeszukałem kupe stron i niestety BRAK :mad2:

Pozdr

Opublikowano
ok popytam tam, a czy przypadkiem ktos demontował listwy bo za zadne skarby nie wiem jak sie za to zabrac zeby ich nie uszkodzic...
Opublikowano (edytowane)

nie wiem jaki masz kolor, ja mam czarny i w wersji shadowline wyglada super

moze nie warto zamieniac, mysle ze bedzie widac ze cos bylo kombinowane, zreszta wersja shadowline byla opcja, drozsza od wersji chrom

pozdrawiam,

darek

ps. czesto wsrod uzytkownikow pojawia sie chec zmiany na shadowline...

Edytowane przez darcik
[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano
nie wiem jaki masz kolor, ja mam czarny i w wersji shadowline wyglada super

:cool2: shadowline zawsze jest super

:twisted:

Opublikowano

Moim zdaniem to kwestia koloru auta. Do czarnego - zgodzę się shadowline wygląda ok. Natomiast do ciemnej zieleni, granatu czy bordo (+obowiązkowo kremowa skóra do środka) lepiej pasuje chrom. Nie wyobrażam sobie swojej buni w shadowline: http://www.polit.com.pl/BMW/chrom.jpg

BTW - darcik Twoje 530 jest genialne! Powolutku szukam takiego auta dla siebie.

Profesjonalne studio kosmetyki samochodowej

http://www.snblodz.com.pl

Opublikowano
hmm własnie dzisiaj sie zastanawialem, jak byy wygladala moja furka w shadowline, i mysle ze nieco lepiej, choć chromik nadje bardziej klasycznego wyglądu
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja mam shadow line przy kolorze fiordgrau metalic i mi się podoba :norty:

Kwestia gustu.

Ale do rzeczy.

Widuję u mnie na mieście betkę w której ktoś zmienił listewki na chrom. :duh:

Chyba je młotkiem demontowali i montowali :mad2:

Są tak pogięte i zniszczone , że nie wiem czy to ozdobiło.

Jest fatalnie.

Ale może jest szansa zrobić to lepiej?

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
Panowie nie oszukujmy sie bmw e34,38,39 bez chromu wyglada do dupy.Chrom ładnie podkresla linie auta.Zgadza sie ze shadowline jest drozsza ale moim zdaniem powinno by na odwrót kto to wymyślił :duh:
Opublikowano

Ja sie podlacze do pytania, bo... hehehe, chodzi mi po glowie przejscie z Shadow na chrom. Jezeli jednak faktycznie ma cos potem podstawac, odpadac latwiej lub byc jakies porysowane, to oczywiscie odpuszczam w przedbiegach.

A dlaczego ja akurat w tę mańkę? Po prostu z chromem auto mi sie wydaje wieksze, ksztaltniejsze i bardziej dostojne, w koncu E 39 ma chromy bardzo dyskretne, podkreślajace linię. W shadow musi auto byc zawsze czyste, z bialymi kierunkami i na ladnym kapciu. Inaczej nie wyglada. Dla mnie oczywiscie. Dla rozrywki powien, że na moja Becie moi bliscy mowia... Lanos. I cos w tym jest, bo jak brudna stoi na ulicy na zimowkach to z tylu z ukosa wyglada na male, przecietne autko... po prostu Lanos i tyle!

Ale jak sie kupuje auta uzywane to czasem trudno trafic w gusta. Przez przypadek mam juz 2 z rzedu Shadow :(

(OO=[][]=OO)