Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
cześć wszystkim.Widze że troch wiecie na ten temat więc mam pytanie jaką firme polecili byście w Wawie??? co sądzicie o V-techu warszawskim??przez telefon sprawiają dobre wrażenie no ale nie wiem..
  • Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Podepnę się do tematu. Gdzie w Krakowie sprawdzę "rzeczywistą" moc i mom. obr. ?? Autko jak w podpisie , aut. skrzynia biegów

z tego co wiem to obciążeniowa (MAHA)

msusiz poszukać w google czy taką macie w mieście...

Opublikowano
cześć wszystkim.Widze że troch wiecie na ten temat więc mam pytanie jaką firme polecili byście w Wawie??? co sądzicie o V-techu warszawskim??przez telefon sprawiają dobre wrażenie no ale nie wiem..

akurat w wawie masz wybór,

Masters to jeden z najlepszych,

Opublikowano
No dzięki..dzwoniłem do Mastersa tylko że jest duży droższy od tego V-techa no a u nich na stronie jest napisane ze taka pożądna niby firma że ma oddziały w całej europie dają gwarancje,okres próbny i takie tam bzdury dlatego się zastanawiam czy opłaca się dokładać czy może oni też zrobią to dobrze....
Opublikowano
No dzięki..dzwoniłem do Mastersa tylko że jest duży droższy od tego V-techa no a u nich na stronie jest napisane ze taka pożądna niby firma że ma oddziały w całej europie dają gwarancje,okres próbny i takie tam bzdury dlatego się zastanawiam czy opłaca się dokładać czy może oni też zrobią to dobrze....
Opublikowano
u Mastersa mi powiedział 2200 a z promocją 2000zł. a robił mojemu koledze niecały około rok temu to płacił 1500.......a u tego V-techa 1400-1200 coś takiego
Opublikowano
u Mastersa mi powiedział 2200 a z promocją 2000zł. a robił mojemu koledze niecały około rok temu to płacił 1500.......a u tego V-techa 1400-1200 coś takiego

nie myślałem że strajki pielęgniarek i zmiany płac w strefie budżetowej iperwsze co odbiją sie na cenach chiptuningu :lol: :lol: :lol: ,

jak pytałem z pół roku temu to 1.600 zł z pomiarami,

2.200 to za taki badziew przegięcie kompletne,,,,

Opublikowano
a jakie opinie o ECUsoft z Bielska-Białej ?? robił ktoś tam moda?
życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem ;)
Opublikowano
no mastersa poleca już nie pierwsza osoba tak że muszą być dobrzy......tylko te 800 zł różnicy mnie dobija

hmm. ciekawe skąd się wzięło , większość osób jakich znam za mooda u Mastersa płaciła 1600-1800zł

Opublikowano
ale skoro tak odradzasz tego Kreatora Mocy to chyba będę musiał z nich zrezygnować....choć wydawali się wiarygodni....no ale to prawie jak wszyscy
Opublikowano
no nie wiem ...wczoraj do niego dzwoniłem i taką cene mi powiedział......jak by chodziło o 1600 to bym się nie zastanawiał....

Po prostu znają się chłopaki na robocie ale to już przegięcie

Sam poleciłem kilku osobom Mastersa i są zadowoleni , ja również

mimo że mam automatyczną skrzynie.

Opublikowano
ale skoro tak odradzasz tego Kreatora Mocy to chyba będę musiał z nich zrezygnować....choć wydawali się wiarygodni....no ale to prawie jak wszyscy

Nie odradzam ale zamiast ich polecam Mastersa , duzo można pisać , jednym odpowiada v-tech , innym nie , VTG również zły nie jest ale raczej do TDi , pożna poczytać np takie wątki jak ten

http://tdi.pl/component/option,com_smf/Itemid,5/topic,326.0/

Opublikowano
no dokładnie tak jak piszesz.....z tą ceną jest troche przegięcie takie coś nie powinno tyle kosztować....a nie wątpie że są dobrzy mój kolega też u nich robił do 320 ale dał 1500.....a tak to musze znależdz jakiś złoty środek.....
Opublikowano
należy pamiętać że oszczędność bywa czasami droższa , jak nie będzie inaczej niestety trzeba zapłacić więcej , nie wiem ale np. Master's w Warszawie czy we Wrocławiu to wyższa szkoła chiptuningu i można im zaufać , cenią się bo wiedzą co robią nie wspomnę już o tym że bmw znają na wylot , w Wa-Wie niedawno chipowali X3 335d , nówka po 1000km przebiegu , nikt nie chciał sie tego podjąć a oni zrobili z niego pocisk , zrywał przyczepność na trzecim biegu mimo 4x4 , z innych robi wiatraki :mrgreen:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem skad wzlelsce taka cena ??

Włąsnie sie pytałem ile wynosi taka usługa u Master's ...we Wrocku .... i...??

1500 zł ze wszystkmi pomiarami :))