Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe pewnie 90% osob chciało by dostac zaproszenie także myśle ze z uzyskaniem go jednak nie będzie tak kolorowo

(niestety)

Opublikowano
Mam pytanko a jak sie zarejestrowalem w BMW-klub to tez moge przyjechac na zlot do kielc moja Buniom.

Łukasz ale wiesz że wjazd na imprezę jest dostępny tylko dla członków BMW KLUB POLSKA i zaproszonych gości

No chyba że w tej chwili starasz się o członkostwo lub jesteś tym zaproszonym gościem to ok

Rozumiesz co czytasz?

Zloty są dla klubowiczów, nie forumowiczów :!:

Opublikowano

Wejdź na stronę główną. Potem BMW KLUB :arrow: ZAPISZ SIĘ.

W pierwszej linijce masz STATUT KLUBU i tam wszystko jest napisane.

Miłej lektury bo trochę tego jest :wink:

PS. Ja właśnie wysłałem wniosek :wink:

kolego jaros918 jak byś czytał co inni napisali w temacie to już byś wiedział

:8) no ale młody na forum jesteś takze wybaczam

:twisted:

• Członkowie klubu
Opublikowano
hehe pewnie 90% osob chciało by dostac zaproszenie także myśle ze z uzyskaniem go jednak nie będzie tak kolorowo

(niestety)

Niekoniecznie.

Przed zlotem (nie wiem czy będzie teraz tak samo), Admin zawsze pisał, że zapraszamy uczestników forum - należało przesłać zgłoszenie i wpisowe (pełny koszt zlotu). Poszukajcie sobie jak to wyglądało.

I zazwyczaj zgłaszały się 2-3 osoby :mrgreen: więc te 90% to ze sporym marginesem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Niekoniecznie.

Przed zlotem (nie wiem czy będzie teraz tak samo), Admin zawsze pisał, że zapraszamy uczestników forum - należało przesłać zgłoszenie i wpisowe (pełny koszt zlotu). Poszukajcie sobie jak to wyglądało.

I zazwyczaj zgłaszały się 2-3 osoby :mrgreen: więc te 90% to ze sporym marginesem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hej.Do majówki już nie długo i chciałem zapytać czy jest szansa ze ktoś mnie zaprosi na zlot do kielc.Kolega napisał ze po opłaceniu jest to możliwe.na wysłanie formularza jest juz raczej za późno a chciałbym się tam pojawić i poznać członków BKP

pozdrawiam Łukasz

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Biszkopt, Łukasz735 - bez obaw.

Dowody wpłaty składki członkowskiej w zupełności wystarczą, by uczestniczyć w Zlocie.

Jednocześnie informujemy, że w pierwszej kolejności udział w zlocie mają klubowicze.

Po 15 kwietnia damy informację o liczbie miejsc przewidzianych dla gości z forum.

Moderator
Opublikowano

pytanie do moderatora.dostalem potwierdzenie o przyjeciu mnie do klubu.moja zonka dokonala wwplaty na konto BKP w poniedzialek czyli 7 kwietnia.

ile czasu mija od wplyniecia kasy na konto do odblokowania stron dostepnych tylko dla klubowiczow?

nie ukrywam ze strasznie ciekawi mnie co znajduje sie za tymi "zamknietymi drzwiami"

pozdro.

Opublikowano

nie ukrywam ze strasznie ciekawi mnie co znajduje sie za tymi "zamknietymi drzwiami"

pozdro.

mnie też, ale cierpliwie poczekam :twisted:

Opublikowano

eee tam, nie jest tak zle za tymi drzwiami.

zaskoczony zas pozytywnie jestem poziomem dyskusji, i stylem pismiennictwa tam uzywanym.

Opublikowano
dobra, przyznaj sie, ze spodobaly ci sie fotki dziewczyn, a nie tam owijasz w bawelne :D

oooo! do tej czesci klubu to jeszcze nie mam chyba dostepu!!!?????

Opublikowano

ciekawe jakie wymogi trzeba spełnić :shock:

Opublikowano
dobra, przyznaj sie, ze spodobaly ci sie fotki dziewczyn, a nie tam owijasz w bawelne :D

To TAKIE opcje też tam macie?!? :wink: No w końcu "club" :mrgreen:

Pozdrawiam

Freude am Fahren - anytime, anywhere

Opublikowano

To TAKIE opcje też tam macie?!? :wink: No w końcu "club" :mrgreen:

widzisz a ty tyle czasu zyles w niewiedzy :lol: