Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

nie wiedziałem gdzie o to zapytać i dlatego pisze to tutaj.

A mianowicie mam pytanie czy jest w planach jakiś zlot BMW organizowany przez BKP?bo nie jestem w tamacie co do zlotów...

dzięki za info, pozdrawiam Łukasz

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

ja w kielcach na pewno będę.chciałbym żeby przyjechało jak najwięcej osób z klubu.

Łukasz ale wiesz że wjazd na imprezę jest dostępny tylko dla członków BMW KLUB POLSKA i zaproszonych gości :wink:

No chyba że w tej chwili starasz się o członkostwo lub jesteś tym zaproszonym gościem to ok :hand:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
wr75010 moze sie orietujesz czy są to jakies specjalne wymogi aby zostac czlonkiem BKP???
Opublikowano
wr75010 moze sie orietujesz czy są to jakies specjalne wymogi aby zostac czlonkiem BKP???

Wejdź na stronę główną. Potem BMW KLUB :arrow: ZAPISZ SIĘ.

W pierwszej linijce masz STATUT KLUBU i tam wszystko jest napisane.

Miłej lektury bo trochę tego jest :wink:

PS. Ja właśnie wysłałem wniosek :wink:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano

witam

Panowie chciałem sie zapytać czy jest jakiś gotowy formularz na zapisanie się.czy trzeba go samemu napisac?zapoznałem sie ze statusem ale nie ma w sumie nic o tym wniosku

:?

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

dzięki kolego.Już pędzę na pocztę wysłać wniosek :D mam nadzieje ze zostanie rozpatrzony pozytywnie w bardzo szybkim czasie bo chciałbym pojechac na zlot do kielc :mrgreen:

a mam jeszcze jedno pytanie...jeśli już bym został przyjęty i odrazu tego samego dnia zapłacił wymagana kwotę to w jaki sposób dostane koszulkę itp.?pocztą?

następnie...co będzie mnie uprawniało np do wjazdu na taren zlotu i czy np moja dziewczyna też by mogła wjechać ze mną?

to chyba na razie tyle proszę o odp

pozdrawiam Łukasz

One heart,one beat

Moja E32 735i

• Członkowie klubu
Opublikowano
dzięki kolego.Już pędzę na pocztę wysłać wniosek :D mam nadzieje ze zostanie rozpatrzony pozytywnie w bardzo szybkim czasie bo chciałbym pojechac na zlot do kielc :mrgreen:

a mam jeszcze jedno pytanie...jeśli już bym został przyjęty i odrazu tego samego dnia zapłacił wymagana kwotę to w jaki sposób dostane koszulkę itp.?pocztą?

następnie...co będzie mnie uprawniało np do wjazdu na taren zlotu i czy np moja dziewczyna też by mogła wjechać ze mną?

to chyba na razie tyle proszę o odp

pozdrawiam Łukasz

Jeśli Twoje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie to koszulkę i dodatkowe gadzety dostaniesz na zlocie lub pocztą (nie wiem jak teraz to wygląda).

Jak już będziesz członkiem klubu to zostanie odblokowana dla Ciebie część klubowa forum. Przed każdy zlotem jest tam informacja + zaproszenie na imprezę które jest potrzebne jeśli nie dojdzie do Ciebie w odpowiednim czasie karta klubowa.

Twoja dziewczyna też może z Tobą przyjeżdżać na każdą imprezę organizowaną przez klub :8).

Najlepiej poczytaj regulamin klubu tam wszystko jest :D.

Pozdrawiam

Rafał F.

Opublikowano
A jak wygląda sprawa z klubowiczami co rzadko pokazują sie na zlotach, są oni później degradowani do stopnia użytkownika forum, czy można być Klubowiczem i nie przyjeżdżać na zloty??
  • Członkowie klubu
Opublikowano
A jak wygląda sprawa z klubowiczami co rzadko pokazują sie na zlotach, są oni później degradowani do stopnia użytkownika forum, czy można być Klubowiczem i nie przyjeżdżać na zloty??

Można być klubowiczem nie pokazując się na zlotach :D.

Pozdrawiam

Rafał F.

Opublikowano
ale za to wtedy trzeba prowadzic video-bloga i raz w tygodniu postowac kompromitujace fotki swojej osoby (nagosc wskazana).

A co to? widzę ocieplenie klimatu w BKP :mrgreen: :norty:

Opublikowano
A jak wygląda sprawa z tzw. "zaproszonymi gośćmi"? Tzn. kto może być takim gościem? Ludzie z forum? Jakieś osoby wspierające BMWKP?

Pozdrawiam

Freude am Fahren - anytime, anywhere

Opublikowano
A jak wygląda sprawa z tzw. "zaproszonymi gośćmi"? Tzn. kto może być takim gościem? Ludzie z forum? Jakieś osoby wspierające BMWKP?

Tzn. ze moge zaprosic mojego kolege, ktory nigdy nawet nie widzial forum BKP, ani nie ma z nim nic wspolnego. Jedyne co to recze za goscia ze nie jest jakims dresem i takie tam :wink:

Opublikowano

Tzn. ze moge zaprosic mojego kolege, ktory nigdy nawet nie widzial forum BKP, ani nie ma z nim nic wspolnego. Jedyne co to recze za goscia ze nie jest jakims dresem i takie tam :wink:

Czyli zapraszają tylko członkowie BMWKP właściwie każdego kogo chcą ale muszą wziąć za niego jakąś odpowiedzialność, tak jak napisałeś right? :wink:

Pozdrawiam

Opublikowano

Czyli zapraszają tylko członkowie BMWKP właściwie każdego kogo chcą ale muszą wziąć za niego jakąś odpowiedzialność, tak jak napisałeś right? :wink:

mms, czyli musisz się zakumplować z kimś z klubu bo ze zlotu będą nici :norty: no chyba że sie za kogoś przebierzesz-np za MArcin 850i :twisted2: :twisted2:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
mms, czyli musisz się zakumplować z kimś z klubu bo ze zlotu będą nici :norty: no chyba że sie za kogoś przebierzesz-np za MArcin 850i :twisted2: :twisted2:

he he he - pomysł z przebraniem jest warty wzięcia pod uwagę. Ale w tym roku to chyba tylko wrzesień mi zostanie wolny jako tako. Trza się byndzie zapisać do BMWKP, albo lobbować "u kierownictwa". :wink: :wink: :wink:

Pozdrawiam

• Moderatorzy
Opublikowano
Zazwyczaj zapraszanych jest tez kilku uzytkownikow forum ktorzy w jakis pozytywny sposob zwrocili na siebie uwage, mysle, ze jezeli zglosisz chcec uczestniczenia w takim zlocie a nie narobisz sobie "tylow" na forum to nie powinno byc problemu z uzyskaniem zaproszenia. J E L I T O zapewniam Cie, ze atmosera w Klubie zawsze jest bardzo ciepla, czasami nawet wrecz bywa goraco :8)
Opublikowano

Kto mnie zaprosi? :twisted2: :twisted2:

Opublikowano
Jeśli mój wniosek nie zostanie rozpatrzony do 1maja to miał bym prośbę żeby mnie ktoś zaprosił na ten zlot w kielcach gdyż wtedy mam wolne i chciałbym uczestniczyć w tym zlocie. :mrgreen: :D nigdy jeszcze nie byłem na takiej imprezie :? tzn na zlocie bmw

One heart,one beat

Moja E32 735i