Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jezeli wiesz co bedziesz szukal,masz odlozone troche kasy,lub nie potrzebne ci auto i dozbierasz to sprzedaj... Zalezy co bys jeszcze chcial kupic...czy chodzi ci o mlodsze czy z wiekszym silnikiem. czy to i to. Nie wiem czy dobrze mowie ale czy 8 tys to nie jest tak akurat za taki model...

Pozdrawiam :8)

B M W
Opublikowano
sprzedawaj ... z doświadczenia własnego:jeżeli ktoś się trafia to nie ma się co zastanawiać bo innego kupca może już nie być ...
Szczęśliwy posiadacz pierwszej swojej beemki :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ja sie dziwie ze on ci 8 chce dac, sory ale to auto nie ma nic oprocz budy silnika i kol. auto ma rocznikowo 16 lat (o przebiegu nie pisze...). wybacz ale ponioslo cie z tymi 9 tys. moze i stan ok ale z jakiegos dodatkowego wyposazenia to nie ma nic (no abs) szyby na korbe brak poduszki klimy manualnej tez brak. zamiast komputerka zegarek. no i silnik 1.8 gdyby to bylo dwa litry to jeszcze jeszcze... takze jak koles ci daje 8 to pocaluj w raczki i sprzedawaj!

(poltora roku temu kumpel sprowadzil z austrii 1.8 92 rok przebieg 218000 klima manual maly komp szyby elektryczne, poducha i dal za nia z oplatami 7 tys i auto smiga do dzis zadnych problemow z silnikiem czy z napedem)

🙃🙃

Opublikowano

Praktycznie brak dodatkowego wyposażenia, brak alufelg (czy może nie napisane), przebieg nie jakiś superniski, pokrowce na siedzeniach (czy tak wytarte?), instalacja gazowa (jak nie sekwencja, to jest to wada).

8000zł to niska cena jeżeli stan techniczny jest ok - jednak chciałbym zwrócić uwagę na fakt, że rynek jest przeładowany samochodami - sprzedać jest bardzo ciężko i jeżeli samochód nie wyróżnia się niczym, nie ma nic co czyni go lepszym od setek innych na aukcjach to trzeba się pogodzić z niewielką ceną.

Opublikowano

Ja również bym opędzlował :D Jak koledzy napisali to golasek i jedyne co by mnie powstrzymało od sprzedaży to przywiazanie do auta.

Nie wiem jak inni ale ja jestem bardzo przywiązany do swojego :wink:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ale on chce go sprzedac w koncu wystawil go w otomoto.... tu chodzi o pieniadze a nie o sentyment. daja 8 a chce wiecej.. tu sie nie ma nad czym zastanawiac tylko sprzedawac jak jest jelen za 8, chyba ze potrzebny mu na organy :D bym sie nie zdziwil, ma mlodszego po wypadku wiec przeszczep zrobi i opyli nowszego jako bezwypadkowy. bo watpie zeby handlarz byl na tyle glupi aby kupowac 16 latka golego za 8 tys... :jawdrop:

🙃🙃

Opublikowano
sprzedawaj ... z doświadczenia własnego:jeżeli ktoś się trafia to nie ma się co zastanawiać bo innego kupca może już nie być ...

Zgadzam się... Kwota jest przystępna. I chłopaki dobrze piszą, więcej Ci nikt nie da.

Opublikowano
Przepraszam ze odbiegam od tematu, moze sie myle ale kilka osob napisalo ze spory przebieg ok 200 000 km :) ale jak ktos wstawi do oceny auto mlodsze o kilka dobrych lat i ma 160 tys to kazdy pisze ze niemozliwy taki przebieg :) jedno wyklucza drugie :) pewnie wszystcy maja po 150 000 w autach 93-96 wlacznie ze mna oczywiscie :)
Dla was to kilka liter, dla nas cale życie - B M W
Opublikowano
Przepraszam ze odbiegam od tematu, moze sie myle ale kilka osob napisalo ze spory przebieg ok 200 000 km :) ale jak ktos wstawi do oceny auto mlodsze o kilka dobrych lat i ma 160 tys to kazdy pisze ze niemozliwy taki przebieg :) jedno wyklucza drugie :) pewnie wszystcy maja po 150 000 w autach 93-96 wlacznie ze mna oczywiscie :)

bo chodzi o to jak patrzą inni. Wiekszosc Polaków sądzi ze jak ma 200k to juz prawie na złom i dlatego mowia ze to duzo i ze ma byc taniej

Mylisz dwie rzeczy ilość i realność przebiegu :8)

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!