Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja - jako zupelnie postronny "czytacz" tego wątku - z dwóch wersji historii o tym, czy na tym filmie jest TNC czy nie wybiore jego wersje. Jezeli juz chcesz kogos oczernić/zdyskredytować to - na zeusa! :) - rób to z głową!

A co powiesz o metodach pana shoot-ban, który jest w opinii pracowników omawianej firmy człowiekem profesjonalnym i zasługuje na wysoki szacunek? Jeśli już chcesz kogoś oceniać, to - na Corneliusa Ryana - rób to niewybiórczo!

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja - jako zupelnie postronny "czytacz" tego wątku - z dwóch wersji historii o tym, czy na tym filmie jest TNC czy nie wybiore jego wersje. Jezeli juz chcesz kogos oczernić/zdyskredytować to - na zeusa! :) - rób to z głową!

A co powiesz o metodach pana shoot-ban, który jest w opinii pracowników omawianej firmy człowiekem profesjonalnym i zasługuje na wysoki szacunek? Jeśli już chcesz kogoś oceniać, to - na Corneliusa Ryana - rób to niewybiórczo!

Mam swoje zdanie na temat handlarzy, i TNC/ktokolwiek inny zebym nie wiem jak sie starał to go nie zmieni.... Zwrocilem jedynie uwage na info od kolegi Janosik, ktory napisał dwa posty, w jednym rzucił, ze na filmie od TVN jest TNC, a w drugim pisze cos o dowodach, ktorych sam nie przedstawił. Dla Ciebie jest on wiarygodny? Pasuje Ci sie taki sposob oczerniania kogokolwiek w jakiejkolwiek sprawie?

v40 -> s60 -> s40 -> s60 -> wrx -> e90 ->A6
Opublikowano

Pokaż mi, gdzie napisałem, że cokolwiek mi w wypowiedzi rzeczonego kolegi pasuje, bądź nie. Wtedy możemy dyskutować.

Natomiast w dalszym ciągu zapraszam do dyskusji o CAŁYM wątku, nie o wybranym małym jego fragmencie. Tym bardziej, że w odróżnieniu np. do mnie jesteś osobą bezstronną, stojącą z boku całego zamieszania i twoja opinia może być dużo bardziej obiektywna, niż nasza.

Przykładowo ja podchodzę do sprawy emocjonalnie, bo jak mi ktoś próbuje w mówić, że Freuda czytał, a w rzeczywistości musi się parać takim zajęciem, jak handel samochodami, to błaźni się na całej linii. Ja czytałem, w oryginale (niem.), na studiach musiałem się zapoznać, nic przyjemnego. Junga, de Saussure'a i innych też. I wcale mnie to lepszym nie czyni, ani nie uprawnia do pokazywania, że ja jestem najmądrzejszy handlarz, a ten motłoch na forum może się schować.

Więc jako osoba bezstronna, tym bardziej możesz się wypowiadać, jak czujesz potrzebę, żeby kogoś oceniać.

Opublikowano
Andrzej, Ty jako moderator powinieneś dbać o to forum, by nikt tutaj ANONIMOWO oskarżeń bezpodstawnie nie rzucał.

Ja też jestem bezstronny. Ale chciałem sobie sprawdzić na stronie adres komisu TNC i go tam nie ma. Pod adresem do korespondencji nie ma komisu. Czy aby uniknąć anonimowości możesz podać adres waszego komisu. Tu pisemnie. Wiem, ze dostanę go na telefon. Ale ukrywanie adresu jest powszechną praktyką większości komisów. I pewnie nie dlatego, że zmieniacie place co miesiąc?

Opublikowano
Trochę sobie poszukałem i biorąc pod uwagę, iż nawet nie za bardzo jestem w stanie określić pod jaką nazwą prowadzicie komis

Nazwy z Waszej strony to Top New Cars ( brak takiej firmy)

Excar Group - takiej też nie ma niestety :nienie: :nienie: ( po danych ze strony to EXCAR oraz imię i nazwisko własciciela) z czego przeważającą działalnoscią tej firmy jest cytuję:

56.30.Z Przygotowywanie i podawanie napojów 

Mało tego: link na otomoto wskazuje na jeszcze inną nazwę

http://www.stylkomis.otomoto.pl/

Jakieś pomieszanie z poplątaniem :D :D

Sam kolego sprowokowałeś dyskusję na temat waszej firmy wiec szukamy :search:

Ja zadałem sobie trud i nie doczekałem się odpowiedzi do tej pory :mad2: :mad2:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Pewnie tak ale i tak chciałbym ją usłyszeć, bo TNC jak widzimy lubi Nam wytykać błędy wiec teraz ma pole do popisu do wyjaśnień co jest z tą firmą :cool2: :cool2:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco