Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ja powiem tak. ten temat trzeba skończyć bo to nie forum od oplów czy golfów itp itd.

Teraz piszemy całkowicie nie na temat. każdy wie jak wygląda WT i każdy ma o tym swoje zdanie. Ja proszę Pana Moderatora o zamkniecie tematu, bo rozmowa już nie ma sensu. Przynajmniej ja tak to widzę. Pozdrawiam wszystkich piszących dalej w tym temacie (oby tego już nie było). Pozdrawiam i życzę miłej nocki. bajo :)

http://img571.imageshack.us/img571/2675/57735638496931821246812.jpg
Opublikowano
Właścicieli tych aut powinno się na Syberię zesłać a auta dać na sprzedaż, a pieniążki przeznaczyć na biedne rodziny.

Proponuje zamknąć temat!

Nie denerwuj sie, wyglada na to ze ta zaszpachlowana maska bedzie jezdzila w niemczech i nie bedzie psula juz i tak mocno nadwyrezonego wizeruznku marki w naszym kraju.

Jeżeli coś psuje wizerunek marki w naszym kraju, to na pewno są to kierowcy, a nie wygląd samochodu :duh:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Normalnie wies, cos ochydnego.

Czasem jest mi wstyd ze mam 2 trojki, wogole szkoda dyskutowac,

co niektorzy powinni zmienic forum :mad2:

Dopiero do tego doszedłeś? To z tych fotek co się tu przewija to jest kompletne padaczka i pośmiewisko. A za zmiany które powodują zmniejszenie powierzchni lampy zabierają dowód i o ile brewki zerwiesz to takie badziewie chyba tylko siekierką można usunąć.

Najlepsi masterzy wieś tjuningu to instalują skrzydła z alfy /łuki triumfalne/ do BMW albo blaszane deski do prasowania ala american strret racing. buehehehehe :duh:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Panowie!

Ostatnie 3 strony tego wątku nijak nie mają się do tematu, pojawiły się głosy że wątek trzeba zamknąć, dodatkowo zamieszczanie zdjęć autek nie swoich też nie jest tu mile widziane........ więc ZAMYKAM

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.