Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ciekawe jak ten handlarz wyciągnął 145 KM z diesela 2.0 :roll: Diesel w tej cenie i z tym przebiegiem to chyba okazja, chyba.
Prowadzę swoje życie, a nie BMW
Opublikowano
Witam

Panowie moglibyscie rzucic okiem na ta trojke ?? Mam zamiar jechac ja obejrzec tylko ze troche daleko jest (druga strona Polski). Moze jakis uzytkownik zna to auto.

Z gory dzieki i pozdrawia http://otomoto.pl/bmw-320-e-46-poj-2000-diesel-C3926924.html

Wyglada ladnie, ale jesli to pierwsza ktora chcesz ogladac to odrazu trzeba powiedziec, ze prawdopodobienstwo trafienia idealnego egzemplaza jest bardzo małe

Xdrive

Koder

Opublikowano
Ciekawe jak ten handlarz wyciągnął 145 KM z diesela 2.0
:duh: :duh:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
Why? Takiej ilosci szrotów jak w Belgii to nie widziałem nigdzie w Europie. Samochody są tam rzeczywiscie niedrogie, ale ich stan jest opłakany. Tam nie szanują tego czym jezdzą Nie widziałem w żadnym z oglądanych pojazdów książki serwisowej, są poobijane, poobcierane, wycieki, kaszlące silniki. Taki jest mój obraz belgijskich placów. Tak jeżeli ktos chce tanio i szybko to jest to idealne miejsce. Krótki przykład. Znajomy z którym byłem nie chciał wracac na pusto. Trafilismy ładnie wyglądającego Mercedesa 290TD 98r. kupił za 5300euro, nie chcieli opuscic nawet 1 euro w drodze powrotnej, wysiadł silniczek wycieraczek, zaczęła szwankowac aut. skrzynia, notabene zdechła w Polsce, silnik zaczął brac olej, tak że musieliśmy dolewac w trasie, dymił. Ciekło z chłodnicy, znów trzeba było dolewac. Dosyc, to był horror, cud że dojechaliśmy.