Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Moderatorzy
Opublikowano
W zeszłym miesiącu. :mrgreen:
Opublikowano

jesli ktoś z was miałby navteq 2008-2 to mógłby wrzucić na rapidshare.

Byłbym wdzięczny , nie tylko chyba ja :)))))

POZDRAWIAM

Opublikowano
ta mapa 2008-1 jest ok, warto zastanowic się nad jej zakupem. Mam pytanie tylko czy jężyk w tej mapie to tylko i wylacznie niemiecki czy tez da się to zmienić.
Konrad
Opublikowano
ta mapa 2008-1 jest ok, warto zastanowic się nad jej zakupem. Mam pytanie tylko czy jężyk komunikatów głosowych w tej mapie to tylko i wylacznie niemiecki czy tez da się to zmienić.
Konrad
Opublikowano
ta mapa 2008-1 jest ok, warto zastanowic się nad jej zakupem. Mam pytanie tylko czy jężyk komunikatów głosowych w tej mapie to tylko i wylacznie niemiecki czy tez da się to zmienić.

To jakieś nieporozumienie - mapa sama w sobie nie ma żadnych komunikatów głosowych - takowe są ale w oprogramowaniu czytnika... :wink:

Opublikowano
ok rozumiem, czyli co trzeba zrobić aby zmienic komunikaty glosowe na angielski? Zaznaczam, ze jezyk komunikatów pisanych mam juz angielski.
Konrad
Opublikowano
ok rozumiem, czyli co trzeba zrobić aby zmienic komunikaty glosowe na angielski? Zaznaczam, ze jezyk komunikatów pisanych mam juz angielski.

procedura wygląda tak:

jazda do serwisu -> podpiecie sie pod komputer -> poczekanie 2 minuty aż serwisant zmieni jeden komplet języków na drugi :mrgreen:

Opublikowano
ma ktos linki do tej mapki

Eastern Europe - VDO Dayton CD v. 2008-2

pozdro

a juz wyszla?

Tu masz odpowiedź:)

link do producenta

Ale widze ze na cd. Ciekawe czy puszcza na dvd. Co do 2008-1 bardzo mi sie podoba, ale nie radze jechać na wczasy do Szczawnicy i liczyc na mape:) chyba dlugo nic nie pobije automapy.

• Moderatorzy
Opublikowano
ma ktos linki do tej mapki

Eastern Europe - VDO Dayton CD v. 2008-2

pozdro

a juz wyszla?

Tu masz odpowiedź:)

link do producenta

Ale widze ze na cd. Ciekawe czy puszcza na dvd. Co do 2008-1 bardzo mi sie podoba, ale nie radze jechać na wczasy do Szczawnicy i liczyc na mape:) chyba dlugo nic nie pobije automapy.

W 2008-2 PL poprawiono dokładność w mniejszych miejscowościach.

Opublikowano
Ale widze ze na cd. Ciekawe czy puszcza na dvd...

A po co mają wydawać na DVD? Wagowo wystarczy na CD i dodatkowo mogą ją (tę mapę) używać posiadacze MK1 - MK3. Ale jeśli się upierasz to możesz ją sobie nagrać na DVD - działa, sprawdziłem... :D

A oryginalnie na DVD jest zachodnia Europa (2008-1 = 4,36GB, 2008-2 = 5,15GB DL).

...

Opublikowano
Witam, to mój pierwszy post tutaj! Od tygodnia jestem w posiadaniu bmw e39. Kilka krotnie już wypaliłem płytkę w celu testowania ale niestety nie działa :( nie wiem w ogóle czy wersja jest odpowiednia. W aucie mam mała nawigacje taka jeszcze na kasety. Płytkę wypalałem rożnymi sposobami i nic. Prosze o szybka odpowiedz bo jutro wyjeżdżam do Chorwacji.
  • Moderatorzy
Opublikowano
Witam, to mój pierwszy post tutaj! Od tygodnia jestem w posiadaniu bmw e39. Kilka krotnie już wypaliłem płytkę w celu testowania ale niestety nie działa :( nie wiem w ogóle czy wersja jest odpowiednia. W aucie mam mała nawigacje taka jeszcze na kasety. Płytkę wypalałem rożnymi sposobami i nic. Prosze o szybka odpowiedz bo jutro wyjeżdżam do Chorwacji.

Jeśli to 2008-1 to szkoda brać do Chorwacji ew. po drodze się przyda.Dopiero 2008-2 ma pięknie rozpracowaną Chorwację.

Opublikowano
Ok problem załatwiony, kupiłem porządną płytkę Sony, nagrałem programem Imgburn z predkoscia x1 i jest pieknie :) śmiga rewelacyjnie. Dzieki bardzo napewno sie przyda!
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
ogólnie ta mapa jest raczejk słaba. Mam mape Europy |Wschodniej Tom Toma z 2007 roku i jest znacznie lepsza (lepsze pokrycie i o jakieś 30% mówie tu o Slowacji, Wegrach i Chorwacji). No ale lepszy rydz niż nic.
Konrad