Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

już kiedyś pytałem ,chyba ,obecnie mam licznik z zegarem analogowym.Wygląda to ...... nie ładnie.Chciałbym kupić taki z obrotomierzem.

Moje pytanie: będzie pasował ?? czy są jakieś typy ,wtyczki itp ?? (wiem że skoro mam prędkościomierz do 220km/h to taki ma być)

i czy wskaźnik "paliwka" będzie działał ??

Opublikowano

witam. zmieniłem licznik z zegarka na obrotomierz. wszystko działa.musisz tylko kupić od auta podobnego,tzn.jeśli masz 220 to też musi być220 i jeśli masz silnik 4 cylindrowy, to musi być od 4. jeśli chcesz zachować swój przebieg to musisz przełożyć tą część z wyświetlaczem.

:!: pamiętaj przed wymianą ODŁĄCZYĆ aku :!:

ONLY ANIA, ONLY BMW
Opublikowano
witam. zmieniłem licznik z zegarka na obrotomierz. wszystko działa.musisz tylko kupić od auta podobnego,tzn.jeśli masz 220 to też musi być220 i jeśli masz silnik 4 cylindrowy, to musi być od 4. jeśli chcesz zachować swój przebieg to musisz przełożyć tą część z wyświetlaczem.

:!: pamiętaj przed wymianą ODŁĄCZYĆ aku :!:

kolego ,dzięki za odp :cool2:

skoro twierdzisz że wszystko działa to mam nadzieję że ten wskaźnik zużycia paliwa też :?: