Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twierdzac ze zdjec ,to samochod ma dwa razy taki przebieg jak w opisie.Zwroc uwage na kierownice-obrecz, przyciski .Welur wysiedziany jak loza w knajpie.Odpusc .Jezeli okarze sie ,ze przebiek jest realny,to ten samochod nie byl nigdy prawidlowo exploatowany.Mam ten sam przebieg ale bezporownania!
Ile pali?Dwie radialki tygodniowo.
Opublikowano

Nszczegolna, ale jak jezdzi, za 18 kPLN 528i to taniocha.

Ja bym przejechal sie zobaczyc z tego wzgledu, ze nie jest wipicowana.

Opublikowano

jak tez bym tak zrobil :mrgreen: ....wytarta kiera to nie zaden dowod przebiegu :hand:

Opublikowano
Dam sobie z nią spokój, stan tego auta juz po zdjeciach widać że jest beznadziejny, poza tym wisi na allegro już 3 miesiące i zapewne nie raz była oglądana no i praktycznie nie ma wyposażenia. Pozdro.
Opublikowano

Taniocha?

Chyba Cię z rok w kraju nie byŁo.

Opublikowano

Taniocha?

Mysle, ze tak - 18 tys. zarejestrowana i na miejscu w polsce.

Nie mowie tu o gieldach niemieckich, na allegro ponizej 18-20 to i tak nieciekawe auta, ale jak ktos nie ma wiecej i chce na sile E39, to moze trafi za tyle taka, ktora jezdzi.

Ja nie sprzedam za mniej niz 25 i nie watpnie, ze znajdzie sie kupiec.

Jakub To ile jest warty Twoj Touring 6-7 ? Watpie, ze tyle sprzadaz, jak masz fajny egzemplarz.

Combi jak chcesz auto, ktore ladnie wyglada to doloz pare tysiecy i zacznij szukac, watpie, ze czyms ponizej 20 bedziesz usatysfakcjonowany.

Opublikowano

Taniocha?

Mysle, ze tak - 18 tys. zarejestrowana i na miejscu w polsce.

Nie mowie tu o gieldach niemieckich, na allegro ponizej 18-20 to i tak nieciekawe auta, ale jak ktos nie ma wiecej i chce na sile E39, to moze trafi za tyle taka, ktora jezdzi.

Ja nie sprzedam za mniej niz 25 i nie watpnie, ze znajdzie sie kupiec.

Jakub To ile jest warty Twoj Touring 6-7 ? Watpie, ze tyle sprzadaz, jak masz fajny egzemplarz.

Combi jak chcesz auto, ktore ladnie wyglada to doloz pare tysiecy i zacznij szukac, watpie, ze czyms ponizej 20 bedziesz usatysfakcjonowany.

Myślę, że nie warto rozpoczynć dyskusji o prawach popytu i podaży. Nie ukrywam, że robię przymiarki do zakupu następnego auta i rozważam również 528, 523.

Moja opinia o niskich cenach nie jest wyssana z palca. OglądaŁem dwa dni temu 523 za 18 tys. Stan techniczny, dokumentacja przebiegu, bezwypadkowość nie budziŁy żadnych zastrzeżeń. Auto wystawiane już dwa miesiące i brak chętnych. Ja jej nie kupię z uwagi na chromline. Niestety tak już jest, że samochody tracą na wartości, a i znaczny wrost podaży tego modelu nie uŁatwia sprawy sprzedającym. Dodajmy do tego spadek wartości euro o okoŁo 10% w ostatnim roku i wszystko jasne.

Opublikowano
jak chcesz auto, ktore ladnie wyglada to doloz pare tysiecy i zacznij szukac, watpie, ze czyms ponizej 20 bedziesz usatysfakcjonowany.

Właśnie już zdążyłem się o tym przekonać. Początkowo chciałem przeznaczyć 5 tys. euro (ponad 18 tys. zł) na autko + opłaty (1500 zł), ale za takie pieniądze można dostać w dobrym stanie jedynie 520i z przeciętnym wyposażeniem... Zwiększyłem budżet do 6 tys. euro (22 tys. zł) + opłaty, zobaczymy czy coś się znajdzie, jeśli nie to sobie odpuszczę, bo za 7 tys. euro można już 530d dostać.

Opublikowano
jeśli nie to sobie odpuszczę, bo za 7 tys. euro można już 530d dostać.

7 tys. na 530d to wg. mnie niemozliwe za auto, ktore ma posluzyc dluzej.

Napewno wiekszosc przyzna mi racje.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

tak jak kolega napisal "(...) za 7 tys. euro można już 530d dostać", tylko pozniej placz na forum...

nieraz jak czytam tych co widzieli taka albo inna fure za "dobre pieniadze", zastanawiam sie, dlaczego jeszcze niemcy nie zaczeli przyjezdzac do nas po samochody...

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
tak jak kolega napisal "(...) za 7 tys. euro można już 530d dostać", tylko pozniej placz na forum...

nieraz jak czytam tych co widzieli taka albo inna fure za "dobre pieniadze", zastanawiam sie, dlaczego jeszcze niemcy nie zaczeli przyjezdzac do nas po samochody...

U Nas nie dosc, ze tanio to przebiegi nie przekraczaja 200 tys. :twisted:

A tak powaznie 10-cio letnie 530d w cenie najnizszej rynkowej bedzie mialo przelatane napewno powyzej 500 tys, a z takim przebiegiem nie ma sily, nawet na tak trwale auta jak BMW.

A jak taka zacznie sie psuc to wsadzisz w najlepszym wypadku polowe ceny zakupu.

Opublikowano
Te 530d podałem jako przykład, nie jako możliwość kupna zadbanego 3-litrowego diesela za 7 tys. euro, ale po prostu wejście jakby półkę wyżej, czyli w zupełnie inny silnik i w lata produkcji 1999. Na pewno nie wydałbym na 528i takich pieniędzy, gdybym miał do przeznaczenia na auto ponad 25 tys. zł szukałbym raczej jakieś Audi A8-ki lub dozbierał na 530d.