Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:) nie chodzilo mi o to ze powinienes sie przejac tym co napisal.Chodzilo o sposob w jaki sie wypowiedzial-nieslusznie ponizyl slabsze modele i to w taki sposob.. Coz niewarto zwracac uwagi na takie zachowania.Pozdrawiam Cie:)

spoko - zrozumiałem twoje intencje - tylko wyjaśniłem zeby nie czuł satysfakcji ze niby czerwony odszedłem od kompa ;)

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano

Szanowni użytkownicy :modlitwa: Litości

Faktem jest, że na początku tego wątku śmiesznie było, choć temat mało wciągający, biorąc pod uwagę powagę problemu i metodykę jego rozwiązania. :diabel_smiech:

Druga część wątku zmierzyła w kierunku naruszenia pkt. 10, cz. I Regulaminu BKP i dokonała dzieła.

Uważam, że autor wątku powinien, w pierwszej kolejności użyć :search: . Biorąc pod uwagę ogromną ilość postów różnej treści, użytkownik bartpa znalazłby rozwiązanie problemu, które trapi jego ego.

Biorąc pod uwagę fakt, iż kilkanaście postów napisanych w tym wątku nie wniosło wiele cennych informacji, proponuję zamknąć ten temat.

:police:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.