Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Chciałbym zapytać szanownych forumowiczów o przybliżoną wartość BMW e39 530iA Touring z 2003r. z lipca. Wersja indywidual, ksenony, klima, radio cd, kontrola trakcji, czujniki parkowania, abs, szyber, tempomat, pełna elektryka i oczywiście komputer pokładowy, tylne zawieszenie pneumatycznie regulowane. Samochód posiada nową instalację LPG (tomasetto), alufelgi, sportową kierownicę ze sterowaniem cd oraz tempomatem.

Problem z wyceną polega na tym, że nie mam się do czego porównać bo samochód z takim silnikiem w takim roczniku to "biały kruk" o konfiguracji nie wspomnę.

Dzieki i pozdrawiam.

P.s. Bezwypadkowy z przebiegiem 160 000tys kilometrów z czego 156 w niemczech na autostradzie (chyba).

Opublikowano
nikt nie poda ceny bez zobaczenia auta ... przynajmniej ja tego nie potrafie zrobic
Opublikowano
groszeka pociesze cię:

Chyba nie taki znowu biały ten kruk...

http://moto.wp.pl/wycenyaut?ticaid=15352

jest to bardzo rzadki model - przynajmniej mi się tak wydaje ;) a to chyba dlatego że w całym swoim życiu widziałem tylko jedną ofertę sprzedaży (nawet opisów nie widziłem) i stałem się posiadaczem tego samochodu. Biały kruk to może za mocne hasło jak na ten model :lol:

Ale dzięki za linka.

Opublikowano

Takie wyceny to pic na wode. W pl jesli sprzedajesz auto to musi cena byc przede wszystkim atrakcyjna i stan bardzo dobry wtedy sprzedasz bez problemu, niestety zyjemy w takich czasach ze naprawde malo kto chce zaplacic za IDEALNE auto. Kazdy patrzy na cene!!! Dlaczego na forum jest na okraglo "co sadzicie o tej 530d z 2001" za 30tys!!!???? . Dlaczego nikt nie wkleja linku takiej samej 530d tylko juz za 60tys???.

Wejdz na otomoto, gratka- porownaj mniej wiecej ceny bo napewno rozrzut bedzie z okolo 10-15tys, wystaw ogloszenie z realna cena no i zobaczysz co bedzie sie dzialo. Zycze udanej transakcji.

Sprzedam Bmw 320d E46 2001r
Opublikowano
Wejdz na otomoto, gratka- porownaj mniej wiecej ceny bo napewno rozrzut bedzie z okolo 10-15tys, wystaw ogloszenie z realna cena no i zobaczysz co bedzie sie dzialo. Zycze udanej transakcji.

Właśnie o to chodzi. Nie ma takiego modelu ;)

Opublikowano
Dlaczego nikt nie wkleja linku takiej samej 530d tylko juz za 60tys???.

Ano dlatego że każdy Polak chce mieć dobre auto za pół darmo.

Ale te czasy powoli mijają, mam nadzieję, i w końcu nadejdzie jako taka normalność cenowa gdzie będzie się liczyła profesjonalna wycena.

A powyższy kalkulator dotyczy aut w dobrym stanie a nie powypadkowych szrotów.

Ja korzystałem z tego zarówno kupując jak i sprzedając samochód i było to pomocne a ty J-23 też korzystałeś? Bo ja nie mówię że otomoto to pic na wodę.

Opublikowano
Dlaczego nikt nie wkleja linku takiej samej 530d tylko juz za 60tys???.

Ano dlatego że każdy Polak chce mieć dobre auto za pół darmo.

Ale te czasy powoli mijają, mam nadzieję, i w końcu nadejdzie jako taka normalność cenowa gdzie będzie się liczyła profesjonalna wycena.

A powyższy kalkulator dotyczy aut w dobrym stanie a nie powypadkowych szrotów.

Ja korzystałem z tego zarówno kupując jak i sprzedając samochód i było to pomocne a ty J-23 też korzystałeś? Bo ja nie mówię że otomoto to pic na wodę.

Ja zycze tobie nawet zebys i 80tys za swoje autko dostal, ale badzmy realistami. Znalez takiego klienta ktory to doceni ze kupujac auto kierowales sie przebiegiem ,bezwypadkowoscia, stanem technicznym itd to jest sztuka!

Opublikowano (edytowane)
Wiiesz J-23 te linki to są do tak naprawdę innych aut bo pomijam już wyposażenie, którego zapewne nie da się dopasować ale jeden to sedan a kolejny uszkodzony ;( i to jeszcze z 2002 roku. Edytowane przez groszeka
Opublikowano
Wiiesz J-23 te linki to są do tak naprawdę innych aut bo pomijam już wyposażenie, którego zapewne nie da się dopasować ale jeden to sedan a kolejny uszkodzony ;(
Opublikowano
Wiiesz J-23 te linki to są do tak naprawdę innych aut bo pomijam już wyposażenie, którego zapewne nie da się dopasować ale jeden to sedan a kolejny uszkodzony ;(

W takim razie wystaw za 80tys i bedzie git! :cool2: