Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. ja miałem ten sam problem. kup urzywaną sąde za 100zł i ją wymień. jeśli bedzie dobrze chodzic to mozesz sobie ją zostawic lub kupic nową. NA 99% TO WINA SĄDY. ( brakuje w dzisiejszych czasach dobrych mechaników ) . JA NAPRAWIŁEM SOBIE TO SAM. dzieki forum. ;d
Przemyslaw
Opublikowano
PANOWIE MIALEM TO SAMO I TO BYLA SONDA :!: ale jak chcesz kupic sonde za 300zeta to ostro ja kupiłem bosha za 120zł faktura gwarancja + dostawa. zdziwieni :?: :jawdrop: ja tez bylem skłonny zapłacić ponad 300zł ale znalazłem hurtownie gdzie rozsądne ceny mają mogę dać Ci namiar :cool2: napisz na mój GG jak chcesz. pozdro
Opublikowano
PANOWIE MIALEM TO SAMO I TO BYLA SONDA :!: ale jak chcesz kupic sonde za 300zeta to ostro ja kupiłem bosha za 120zł faktura gwarancja + dostawa. zdziwieni :?: :jawdrop: ja tez bylem skłonny zapłacić ponad 300zł ale znalazłem hurtownie gdzie rozsądne ceny mają mogę dać Ci namiar :cool2: napisz na mój GG jak chcesz. pozdro

Moze napisz na forum o tej hurtowni :) bo innym tez sie moze przydac :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Panowie

krystian - dzieki za ten namiar na hurtownie zamówiłem sonde zamontowałem i bmka śmiga jak ta lala :) spalanie spadło dwukrotnie :jawdrop: aż mi kopara opadła jak zobaczyłem ile robie z nową sonda na 10l w miescie :). Gdyby nie te forum to nie wiem jak bym sobie poradił, a panom z BOSCHA oddałem części ktorych wymiana nic a nic nie dała i jak narazie autko sprawuje sie jak należy :). Wielkie dzięki i pozdro :)