Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zanim założyłem temat przeszukałem forum, ale nic nie znalazłem.

Mam pytanie.

Czy ktoś zmieniał przy swoim aucie e32 gril wąski na szeroki?

Jakie są tego koszty i ile elementów trzeba poddać wymianie.

Wiem, że jest mnóstwo zwolenników oryginału, no i wiem, że może być kłopot ze sprzedażą puźniej, a końu tylko niektóre modele miały szeroki gril

Pozdrawiam

BMW - najlepsza metoda na łagodzenie wewnętrznej natury
Opublikowano

szeroki gril montowany był w e32 tylko z silnikiem V8, V12.

trzeba wymienić maske,antrapy wokół świateł,oczywiście nerki (gril),i taką jakby nakładke u góry zderzaka (ale ją chyba nie koniecznie)

ja uwarzam ze nie ma sensu zmieniać tego grila bo za dużo części trzeba by było zminić.

Opublikowano
Ja zmieniałem ten gril ale w E34 robiłem to ale po malej stłuczce. Wiec wymieniłem przedni zderzak od modelu M cały przedni pas oraz maskę .
http://img10.imageshack.us/img10/1065/1999767891m.jpghttp://img97.imageshack.us/img97/852/1999757859m.jpghttp://img94.imageshack.us/img94/7120/1999780608m.jpg
Opublikowano
Szczerze - to włąśnie odszedłęm od myśłi wymiany na gril szeroki. Taki też jest przepiękny :)
Opublikowano
szeroki gril montowany był w e32 tylko z silnikiem V8, V12.

Niekoniecznie ja się spotkałem z takim również w rzędowej 6-tce 3,5l i to prosto z Niemiec od jakiegoś prezesa :D

obecnie Alfa 156 GTA SW
Opublikowano

Moim zdaniem ten prosty niemiec sobie prosto przerobił

Bo rzeczywiście patrzyłem w necie - tylko 740 i 750 wychodziły z szerokim grilem

Opublikowano

A tak wogóle to może zrób większy krok i włóż sobie przód z e38.

8)

Widziałem raz taki na niemieckim ebay'u - 740 wyglądała naprawdę super :lol:

obecnie Alfa 156 GTA SW
Opublikowano
co do przerabiania jak sie ktos nie zna to uzna ze fajnie wyglada z takim szerokim grillem ale jak ktos sie zna i wie ze to bylo stosowane tylko w v8 i v12 a z tyly zobaczy napis 735 r6 lub 730 r6 to bedzie mu bardzo wesolo

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

• Członkowie klubu
Opublikowano
A tak wogóle to może zrób większy krok i włóż sobie przód z e38.

Oj... nie wkładajcie kija w mrowisko :twisted:

Pytania o przeróbce E36 na E46, E34 na E39 - nie były mile widziane :twisted:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
ale jeszcze nie widzialem napisu niegdzie 730 r6 :wink: gorzej jak jest 730 V8 i ma waski grill...mam znajomka ktory mial tak zrobione...no ale to chyba nie on robil...no mi sie osobiscie nie podoba 7mka z waskim grillem..jest taka nie siodemkowa...laik latwo myli 7 z 5 wtedy...chociaz jakis totalny leszczu to nawet 3ki od 7ki nie odroznia wiec o czym mowa...reasumujac...nie ma co zmieniac bo wtedy zawsze sa podejrzenia o stluczke!!...a jak sie ma np. czarna 7ke to mozna ew. pomalowac na czarny mat chromy na nerkach...bo w jasnych kolorach debilnie to wyglada...pozdro!!!
Opublikowano

Ulik co też piszesz ? Siudemka, z wąskim jest jaka ? No fakt, jelsi tu takie wypowiedzi, to lepiej nie pisać nic

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja mam przerobiona z 730 V8 i mam waski grill.

Autko kupione w salonie - i co wy na to ?

Szkoda roboty, tez chcialem zmienic ale za duzo roboty

REMOL

______

o/_______\o

(Oo=00=oO)

[] =****= []

Opublikowano
po prostu uwazam sie siodemka [piszemy przez "ó" - dla niezorientowanych] z waskim grillemma duzo mniej uroku niz te z szerokim...niby pierdola a duzo znaczy [przynajmniej dla mnie] po prostu bardziej mi sie podba moja :mrgreen: gdyby tak nie bylo to nie powsta;by ten watek [przypomne dot. zmiany waskiego grilla na szeroki]. pozdrawiam [aha! zeby nie bylo ze uwazam za gorsze rzedowe siodemki! na pewno sa tak samo doskonale jak V8 i V12, ale wg mnie wizualnie sa na minus :twisted2: ]