Skocz do zawartości

szum w okolicach drzwi

Bny

Rekomendowane odpowiedzi

czy szybe masz orginalna boczna i przednia a jak nie to jakiej firmy . boczne nie orginalne nie trzymaja profilu i sa nie dzwieko chlonne tak jak przednie jeszcze jedno jak nie trzyma profilu przednia to miedzy uszczelka pod wplywem wiatru tworzy sie szczelina i swiszcze , i masz wrarzenie jak by uszczelka nie dochdzila ,szyby musza byc orginalne lub bardzo dobrej firmy . ja mam to samo narazie zwalczylem boczna . a na przednia zbieram kase bo orginal jest drogi ale jakosc nie porownywalna

boczna musi byc orginalna !!!! bo nie orginalna nie trzyma profilu i nie trzyma grubosci jest ok 3 setki ciensza to bardzo duzo i nie tlumi chalasu jak orginal (sa dwie orginalne jedna pod alarm druga nie ta pod alarm jest bardziej wyciszajaca ) a przednia to samo jak stukniesz w podrube to masz stukot a jak w orginal to jak bys w glucha deske pukal . to sa obserwacje pol roczne dotyczace szyb . o nie trzymaniu profilow to nie wspomne . ja mialem orginaly i przy robieniu blacharskim stlukli mi dwie szyby a potem zalorzyli nie oginalne od 1/2 roku walcze z wiatrem i jurz wiem ze jak masz nie orginalne boczne to tylko sie pochlastac masz wrarzenie jak by byla nie domknieta a jak cie mija samochod to jakbys szyby nie mial takie glosne dzwieki . Na orginalach tego niema . nawet pasowanie jest proste wrzystko pasuje jak ulal / reszta potem jak zmienie przednia to zamieszcze obserwacje co i jak .