Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie jak w temacie...chciałbym wymienić uchwyt na napoje z tyłu (po środku), bo mam połamany, w ramach doprowadzania samochodu do stanu perfekcyjnego;). Czy ktoś orientuje się, jak wyjąć ten uchwyt?

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
czasemi cos sie blokuje, lepiej nie szarpac tylko wyjac panel klimatronika (z obu stron klimatronika trzeba wlozyc cos cienkiego - jak karta kredytowa - aby puscily zatrzaski)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
czasemi cos sie blokuje, lepiej nie szarpac tylko wyjac panel klimatronika (z obu stron klimatronika trzeba wlozyc cos cienkiego - jak karta kredytowa - aby puscily zatrzaski)

nie wiedziałem że w e39 z tyłu montowali panel klimatronika? co to za wersja? :twisted2:

Opublikowano

Robilem to u siebie.

Nalezy popchnac do gory kratke nawiewu i z obu stron wcisnac blaszki, pociagnac.

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano
z tylu w tunelu jest nawiew.. ale chyba tylko zimnego powietrza.. pewny nie jestem.. a to ustrojstwo do trzymania kubkow jest nizej.. wystarczy pociagnac i wyjdzie..
E39 540iA ... Kocham i Szanuję... :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

nie wiedziałem że w e39 z tyłu montowali panel klimatronika? co to za wersja? :twisted2:

ha ha, bardzo smieszne :wink:

nie doczytalem, moja wina

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

aby wyjac wystarczy wlozyc po lewej stronie srubokret i podwazyc, nalezy jednak zrobic to ostrozne aby nie polamac

co do funkcjonalnosci to zalezy kto co potrzebuje jednak uchwyt na kubki jest moim zdaniem bardziej funkcjonalny dla pasazerow jadacych z tylu niz schowek, schowki maja w drzwiach i za siedzeniami

jednak taki uchwyk jest znacznie drozszy!

pozdrawiam

darek

ps. ja mialem od razu taki uchwyt:)

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano
aby wyjac wystarczy wlozyc po lewej stronie srubokret i podwazyc, nalezy jednak zrobic to ostrozne aby nie polamac

co do funkcjonalnosci to zalezy kto co potrzebuje jednak uchwyt na kubki jest moim zdaniem bardziej funkcjonalny dla pasazerow jadacych z tylu niz schowek, schowki maja w drzwiach i za siedzeniami

jednak taki uchwyk jest znacznie drozszy!

pozdrawiam

darek

ps. ja mialem od razu taki uchwyt:)

też miałem taki uchwyt i dzieciaki mi połamały bo to jest delikatne,

ale jak miałem płacić 100 zł za kawałek plasticzku żeby sobie ktoś w tym kubeczek potrzymał to sorry ale bez sensu to dla mnie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
uchwyty na napoje w e39 sa strasznie delikatne, ktos kiedys wklejal link do porady jak je wzmocnic, niestety w innych samochodach uchwyty sa lepszej jakosci...

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
w serwisie nowy kosztuje tyle samo:)
[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano
wczoraj zamówiłem w serwisie za 26zł szufladkę zamiast niekompletnego uchwytu,wydaje mi się bardziej praktyczna..

Jaki jest numer tej czesci?

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano
Na allegro byl kiedys za 150 zl.

w serwisie nowy kosztuje tyle samo:)

Darcik, jeśli w serwisie kosztuje to 150zł to dlaczego Ty sprzedajesz go na allegro i w naszej giełdzie po 190zł ?

http://allegro.pl/item284245638_darcik_ss_bmw_e39_uchwyt_na_puszki_tyl_nowy.html

wogóle masz jakieś chore ceny..

zobaczcie... żenua http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13839

np brelok nowy bez rabatu w ASO kosztuje 105 a na jego aukcji 149zł :duh:

Opublikowano
nie bede stawal w obronie bo niby to nie jest ok.. ale z drugiej strony.. to jego sprawa za ile co sprzedaje.. i czy sprzeda.. przeciez po stronie kupujacego lezy chyba powinnosc sprawdzenia czy np w aso jest taniej.. myle sie ? .. ostatnio w Gdyni byla taka akcja ze jakas para sprzedala komus kurtki ktore pozniej tamci znalezli w sklepie duuzo tansze.. no i porwali ich.. torturowali itp. to dopiero jest chore.... wolny rynek jest.. cena za towar jest taka jaka kupiec jest chetny zaplacic.. a to ze jest zbyt leniwy zeby sprawdzic gdzie indziej.. jego brocha..
E39 540iA ... Kocham i Szanuję... :)
Opublikowano

odpowiedz jest prosta, kosztuje tyle jesli masz dostep do serwisu jesli nie masz to okazuje sie ze z przesylka kurierem z serwisu jest duzo drozej [mowie tu o dostepie w sensie miejsca zamieszkania]

a wiec tak jak napisal doogas wolny rynek chcesz kupujesz nie chcesz nie kupujesz, nie kazdy jest tak biegly ja ty JELITO

co do gieldy to zaglada tam wielu nie zarejsetrowanych a jak widac dla osob z forum informacja byla jasna - kosztuje tyle samo - ale znow trzeba sie zainteresowac tematem i poszukac/przeczytac itp.

pozdrawiam,

darek

ps. stara regula ekonomii jest prosta: cos jest warte tylko albo az tyle ile ktos drugi chce za to zaplacic

ps2. nie wiem ktora cena jest bardziej przesadzona 150 za uzywke z demontarzu czy 180 za nowy, wszystko jest dla ludzi jedni lubia blondynki inni brunetki:) zreszta przyklad wskazywal na tzw. sklepy allegro na ktorych powszechne sa wyzsze ceny - spowodowane duuuuzo wyzsza prowizja od sprzedazy

Opublikowano
W sumie to masz racje, tylko obserwując Twoje aukcje nie widzę sensu wystawiania przedmiotów których wogóle się nie sprzedaje. Duże opłaty.
Opublikowano

...w sklepie sa bardzo niskie koszty wystawinia 0,10 do 0,20 groszy tyle ze trzeba zaplacic za opcje sklep na razie tylko 2,5 / mc docelowo ma byc 25 zl

....na codzien zajmuje sie nieruchomosciami a allegro to tylko hobbystycznie lubie badac reakcje klientow ich zachowania, zreszta takie skonczylem studia:)) i interesuje mnie czym kieruja sie klienci dokonujac zakupu naprawde monz dojsc do calkiem zaskakujacych wnioskow, cena jest tylko jednym z elementow na ktore zwarcaja uwage, rownie wazne jest bezpieczenstwo transakcji, potem dziala juz przyzwyczajenie, a jesli ktos jest zadowolony to niechetnie zmienia sprzedajacego nawet gdy wie iz gdzies moze kupic taniej, co nie znaczy lepiej:))

taka mala dygresja... jedno jest pewne i rada dla kupujacych [sam nim czesto jestem] to ze allegro jest tanie to mit, zawsze warto sprawdzic wszystkie zrodla informcji:) kupowanie rowniez jest sztuka

pozdrawiam,

darek

ps. troche odbieglismy od tematu ale moze komus to wyjdzie na dobre

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

masz racje, ze allegro nie jest najtansze, przyklady z Twojego sklepu to potwierdzaja :)

ja jednak czasem place wiecej (zawsze sprawdzam alternatywne mozliwosci zakupu), tylko dlatego, ze mam dostawe do domu, nie chce mi sie chodzic po sklepach i temu podobnych przybytkach, bo nie lubie i szkoda mi czasu... kwestia kosztu alternatywnego (u mnie przede wszystkim czas)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
naprawa ...fotki....http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=68385&highlight=.

hmm jakos nie moge sobie wyobrazic jak mozna wsadzic kubek czy puszke do takiego uchwytu, ktory podtrzymuje tylko z boku (a z dolu juz nie!)

czy ktos bylby tak dobry i zrobil fotkę tego uchwytu z wlozonym kubeczkiem czy puszką?

bo nie wiem czy jest sens takie cos sobie kupowac - zastanawiam sie wlasnie.. dzieki!