Skocz do zawartości

3.Łącznik stabilizatora. Jakiej firmy??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Chce kupić drążek stabilizatora do BMW E-46 320d z 1999 roku ale nie mam pijęcia jakiej firmy kupić czy możecie polecić jakieś dobre i sprawdzone firmy. Mile widziane linki do jakiś dobrych i sprawdzonych sklepów z częściami.

Na allegro znalazłem łącznik stabilizatora niemieckiej firmy HANS PRIES za 25zł a drugi firmy JGR za 22 zł. Co możecie o nich powiedzieć?? Opłaca się kupić drążek tej firmy??

Jeszcze jedno pytanko czym się różni drążek stabilizatora od łącznika stabilizatora?

Na forum znalazłem jak ktoś polecał firmy Lemforder i Moog ale nie znalazłem części tej firmy.

Edytowane przez sinus
Opublikowano
tzn tak drazek stabilizatora idzie od kola do kola , tylko na koncu drazka masz koncówki drazka a te koncówki połaczone sa właśnie łacznikami stabilizatora do kolumny mcpersona czyli amora. dlaczego chcesz wymieniać drażek stabilizatora?
Przeciwnik SERII.
Opublikowano

No coś znalazłem. Np.:

DELPHI 61zł

FEBI BILSTEIN 66zł

HANS PRIES 40zł (brak na stanie, na allegro 25zł)

LEMFÖRDER 100zł (na forum go polecali)

MOOG 64 zł (na forum go polecali)

TRW AUTOMOTIVE 65zł (czytałem na forum że tego nie polecają)

Który mi radzicie kupić żeby był dobry i nie zbyt drogi?? Ja sie zastanawiam nad MOOG. Czytałem na forum że jest ok.

Opublikowano
No coś znalazłem. Np.:

DELPHI 61zł

FEBI BILSTEIN 66zł

HANS PRIES 40zł (brak na stanie, na allegro 25zł)

LEMFÖRDER 100zł (na forum go polecali)

MOOG 64 zł (na forum go polecali)

TRW AUTOMOTIVE 65zł (czytałem na forum że tego nie polecają)

Który mi radzicie kupić żeby był dobry i nie zbyt drogi?? Ja sie zastanawiam nad MOOG. Czytałem na forum że jest ok.

nie wiem jak z lacznikiem ale DELPHI jest duzo w orginale bmw :norty:

Opublikowano
DITUR mówisz że polecasz FEBI BILSTEIN za 66zł. A co myślisz o DELPHI bo też sie na tym zastanawiałem??
Opublikowano
Z Delphi mam same złe wspomnienia przy innym aucie więć wogóle tej marki nie uznaje. Jeśli miał bym kupować to coś pożadnego i markowego. Wybrał bym Febi Bilstein lub LEMFÖRDER albo najlepiej coś z wyższej pólki ale to inna kasa ;-). Poszukaj na allegro lub w sklepach internetowych i napewno znajdziesz te produkty w niższych cenach niż w intercars-ie.
Opublikowano
Nie wiem jak do E46 ja do E36 za laczniki stabilizatora dalem po 40zl za sztuke, jakies niemieckie (marki nie pamietam)... Przy naszych drogach kazdy pojdzie sie walic w mniej wiecej podobnym czasie wiec nie ma co specjalnie sie zastanawiac a sorry 120 zl za jeden lacznik oryginalny to az tak dlugo nie wytrzymna by bylo to oplacalne... Wybierz cos posrodku przedzialu cenowego i bedzie ok, to nie jest jakas chora kwota zeby az tak nad tym myslec a wymienic mozesz to sobie sam jesli masz dostep do kanalu bo idzie gladko, takie jest moje zdanie... Swoja droga tutaj masz febi bilstein za 48 zl :) http://autolech.com.pl/index.php?p620,lacznik-stabilizatora-przod-bmw-e46-febi-17377-l-p
Opublikowano
Arton gdzie masz takie super tanie części. Możesz dać linka do jakiegoś takiego dobrego sklepu??

takie ceny są u mnie w sklepie :8)

Opublikowano
Arton gdzie masz takie super tanie części. Możesz dać linka do jakiegoś takiego dobrego sklepu??

A sprzedajesz online? A masz stronke? Jak mogę to kupić od ciebie i gdzie jest ten sklep?

Opublikowano

A sprzedajesz online? A masz stronke? Jak mogę to kupić od ciebie i gdzie jest ten sklep?

poszło na pw

Opublikowano

Ja tez poprosze o oferte tych czesci , tj. koncowka drazka stabilizatora na przod do E46 320d, 2000r.

Prosze o spis wszystkich producentow jakich masz.

Wystawiasz faktury VAT ?

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
Ja tez poprosze o oferte tych czesci , tj. koncowka drazka stabilizatora na przod do E46 320d, 2000r.

Prosze o spis wszystkich producentow jakich masz.

Wystawiasz faktury VAT ?

może chodzi o końcówkę drążka kierowniczego?

a producenci ci sami co focie plus kayaba, meyle i inni mniej znani, no i oczywiście oryginały. Faktury wystawiam

Opublikowano

Nie, chodzi mi o koncowke drazka stabilizatora, tak jak pisalem .

To poprosze ceny na PW/maila .

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]