Skocz do zawartości

INNE LAMPY PRZEDNIE e36 JAKIE PROPONUJECIE ? BLACK ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie zalatują jakas mega wiochą moim zdaniem :P

HeHe... Jesli sam stwierdzasz ze nie zalatuja mega wiocha to mi odrazu sie narzuca ze jednak jakas wiocha zalatuja (inna niz mega), a co za tym idzie odpowiedz jest oczywista... :twisted2:

Opublikowano
Jesli o mnie chodzi, jak juz ktos koniecznie chce miec lampy typu clear, angel eyes (czy jak to sie fachowo nazywa) to powinienn znalezc takie z reflektorem i osobno kierunkiem. W mojej opini zespolone w calosc wygladaja zle i wogole nie pasuja do E36, a reflektor+kierunek, powiedzmy ze jakos sie broni... Oczywiscie tylko czarne, zadne srebrne...
Opublikowano
tez tego nie polecam!jakkjuz to depo (same reflektory z ringami bez kierunkow)
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
Jak dla mnie reflektory do E36 powinny mieć wyraźne rozgraniczenie pomiedzy kierunkiem a resztą - nawet jeśli to lampy zespolone. Całkiem ciekawie wyglądają ze srebrnym środkiem.
Opublikowano
Ja też nie polecam takich lamp,załóż sobie lepiej dobre ringi do starych lamp i będzie 100% lepiej,te lampy zespolone z migaczepm to lipa i tandeta,ale to moje zdanie.Orginały zostaw.
Opublikowano
ale juz kit z tym wygladem ze wygladaja nie ciekawie ale przekonalem sie ze one "wogole " nie swieca
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
te lampy są lipne , nie tylko stylistycznie ale i wykonanie ich pozostawia wiele do zyczenia
Opublikowano
bo wszyscy znaja sie na rzeczy stad taka opinia
Opublikowano

A mi ostatnio pękł klosz lampy przedniej prawej. To znaczy powstało pęknięcie przez całą wysokość lampy. I co tu teraz zrobić ? Da się samą tą szybkę wymienić ??

Oraz za ile można kupić dobre ringi ?? i czy jest jakiś problem z zamontowaniem ?? Pytam tych co to mają a nie bajkowych teoretyków :P

Opublikowano
jesli masz orginalne lampy to tą szybke mozesz wymienic
Opublikowano
mozna kupic szklo reflektora ale ze wzgledow estetycznych chyba nalezy kupic pare i zalozyc na kazdy reflektor.cena jednego szkla ok 120zl
Opublikowano
A mi ostatnio pękł klosz lampy przedniej prawej. To znaczy powstało pęknięcie przez całą wysokość lampy. I co tu teraz zrobić ? Da się samą tą szybkę wymienić ??

Oraz za ile można kupić dobre ringi ?? i czy jest jakiś problem z zamontowaniem ?? Pytam tych co to mają a nie bajkowych teoretyków :P

TU masz -> http://www.allegro.pl/search.php?string=szklo+e36&buy=0&new=0&pay=0&personal_rec=0[/url]

Opublikowano

OK WYBRALEM STANDART :D Mam zamontowana soczewke i zwykla bo auto bite , zastanawiam sie jakie lampki zalozyc czy obie soczewki czy obie zwykle ?

Bosze helle czy ZKV ? BEde montowal ringi do nich CCFL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak chcesz cos pokombinowac z lampami w e36 to wg mnie droga jest jedna :

- orginalne lampy na soczewce (czyli bodajrze z przed 94 r.)

- na to nowy poliweglanowy klosz orginal, gladki

-biale ringi CCFL

-a w ta soczewke xenon :)

i bedzie bajecznie wg mnie :)

W chinskie lampy ja bym sie nie bawil z jednego powodu - bardzo czesto lubia parowac :duh: .

pozdr.

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

piotres dobra opcje zaproponowales Ok dukupie 2 soczewe boscha i juz

Tylko ksenon bym widzial bixenon... zeby na dlugich ladnie swiecilo tez A tak bedzie na krotkich zle wygladalo, jedna lampa bedzie swiecila ksenonem a 2 obok normalnie wszytsko by bylo jasne gdyby lampy nie byly podwojne

A te lampy ziom co zaproponowales to zupelnie nie pasuja stylistycznie i jakosc wykonania bedzie mierna...