Skocz do zawartości

ringi ccfl - zalozone- fotka jak wyszlo

premier

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

a ja mam pytanie, ile te ringi prądu właściwie ciągną? czy jest możliwosc rozładowania akumulatora przez zostawienia auta na światlach np na 30 min??? mi sie wydaje że dość sporo ciągną.. a moze sie myle?

wydaje mi sie ze ciagna mniej od zwyklych zarowek 5w, bo niektorym kolega zapala się błąd spalonej żarówki, ale moge sie mylic :)

stad moje pytanie, bo jak zakladalem Ringi, i czesto sprawdzalem czy swieca:) to po skonczonym zabiegu nie odpalilem juz samochodu...padl akumulator, mozliwe ze byl juz sfatygowany, ale tak nagle? poza tym nie swiecily one az tak duzo, max 10 min w sumie...

MaCkoS

Kocham 3jeczki:)

Nastepne bedzie M3!

koledzy jak jużb pisałem wczesniej zdecydowałem sie na montaż tyle że martwi mnie ten bład spalonych żarówek macie jakiś pomysł żeby to obejść?? i druga rzecz która mnie martwi to to że mam wersje autka kanadyjska jak podłączyć te ringi skoro jak załącze swiatła xenonowe to mam podświetlenie postojowe w migaczach przerabiał ktoś z was ten temat??

stad moje pytanie, bo jak zakladalem Ringi, i czesto sprawdzalem czy swieca:) to po skonczonym zabiegu nie odpalilem juz samochodu...padl akumulator, mozliwe ze byl juz sfatygowany, ale tak nagle? poza tym nie swiecily one az tak duzo, max 10 min w sumie...

po 10 min to chyba cos z akumulatorem.

Ja swego czasu zostawialem na postojowych pod uczelnia ( tak 4 godziny ) i odpalilo normalnie.

hehe ok dzieki, szpan pod uczelnia mowisz?:) no ja do tej pory nie mialem problemow z akumulatorem, ale zdaje sobie sprawe ze juz troche ma przelatane. No nic kolejny wydatek. Na szczescie czysto eksploatacyjny;) ringi rewelacja smigam na nich samych w ciagu dnia i tylko wypatruje policji;)

MaCkoS

Kocham 3jeczki:)

Nastepne bedzie M3!

zmienić radio ;)

dokładnie tak - zmienić radio i to dyskusji nie podlega :nienie:

przeciez podswietlenie calej dechy w BMW jest miodzio! jak mozna to zmienic?! ja mam jeszcze srebrne listwy w srodku od których delikatnie sie odbija kolor podswietlenia :) ten kto tez ma srebrne listwy napewno wie o czym mówie :mrgreen:

to prosze wybaczyc :modlitwa: to sie juz nie powtórzy

a mam takie pytanko nastepne co sadzicie

http://moto.allegro.pl/item438809028_bmw_e46_dedykowany_system_xenonowy_hid_well_done.html

o tym xenony hid? Doradzcie Motomasterzy cos... z gory dzieki i sory ze tak zasmiecam temat troszke

to prosze wybaczyc :modlitwa: to sie juz nie powtórzy

a mam takie pytanko nastepne co sadzicie

http://moto.allegro.pl/item438809028_bmw_e46_dedykowany_system_xenonowy_hid_well_done.html

o tym xenony hid? Doradzcie Motomasterzy cos... z gory dzieki i sory ze tak zasmiecam temat troszke

jest duzo o hidach na forum,

wiekszość osob jest nastawionych anty

teraz od groma calibr, kadetow itp na hida co wala po oczach gorzej niz dlugimi. Wg mnie jak xenon to orginal na soczewce i jest git

majkel, zapomniales dodac ze na oryginalne :mrgreen:

dokładnie tak! całkowite poczucie estetyki spełnia tylko oryginalne radio :mrgreen:

ale jesli chcemy consensusu dźwięku i wyglądu to Mike68 podał mi bardzo fajne //Alpine z możliwościa zmiany koloru podświetlenia na bursztynowy czyli idealnie do BMW :dance:

http://www.allegro.pl/item428082506_alpine_cda_9884r_fv_vat_2l_gw_alpine_model2008.html

witaj sylwo,

według mnie nie zasłaniają aż tak mocno. tak czy siak ringi, na mocowaniach, są przerwane wiec nie ma do kończa okrągłego ringa...chyba ze ktoś zamontuje je na odwrót....a wiedziałem już takiego :duh:

Może jest takie wrażenie przez te zdjęcia które były robione lekko z góry... przy normalnej jezdzie nic nie zasłania....chyba ze muszę odwiedzić okulistę;))Pozdro