Skocz do zawartości

ringi ccfl - zalozone- fotka jak wyszlo

premier

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Panowie jaki problem montujemy ringi i swiatla postojowe zwykle lub led jezeli ma wygladac fajniej. Wlaczamy tylko ringi i dodatkowe swiatla do jazdy dziennej led i tez jest fajnie :lol:

fajnie by bylo kolego jakbys jakies foty zapodal,skoro dla ciebie to zaden problem,i pare szczegolow technicznych tez bym z checia przeczytal.

Panowie jaki problem montujemy ringi i swiatla postojowe zwykle lub led jezeli ma wygladac fajniej. Wlaczamy tylko ringi i dodatkowe swiatla do jazdy dziennej led i tez jest fajnie :lol:

Zakradl sie blad mialo byc

Panowie jaki problem montujemy ringi i swiatla do jazdy dziennej zwykle lub led jezeli ma wygladac fajniej. Wlaczamy tylko ringi i dodatkowe swiatla do jazdy dziennej led (lub zwykle na zarowke)i tez jest fajnie :lol:

Panowie jaki problem montujemy ringi i swiatla do jazdy dziennej zwykle lub led jezeli ma wygladac fajniej. Wlaczamy tylko ringi i dodatkowe swiatla do jazdy dziennej led (lub zwykle na zarowke)i tez jest fajnie :lol:

a najfajniej to jest tak: montujemy ringi w reflektorze ksenonwym.nic tego nie przebije.widzialem ostatnio jak to wyglada na zywo u kolegi albizkita.super :cool2:

panowie zasadnicze pytanie. Czy ktoś już montował niebieskie ringi? jak to wygląda? może jakieś fotki?

Chodzi Ci o niebieskie - niebieskie czy niebieskie w kolorze xenonu ?

Jak niebieskie - niebieskie to wątpię że ktoś na tym jeździ bo wtedy na bank masz problem ze stróżami.

Tak samo jak różowe, czerwone, zielone CCFL jakie już się pojawiają na allegro :)

no i wszystko jasne.zakupiłem o barwie xenona.nie chcę żeby mnie struże ganiali hehe.a tu link http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=250278134856&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=015

mnie już się znudziły te ringi , mam je już prawie 2 lata te CCFL kupione za 100 euro ;)

nic nowego nie wymyslisz.zmien fure,ale BMW AG,tez nic ciekawszego nie wymyslilo jak na razei,jezeli chodzi o swiatla.

chyba masz rację , jedyne co jeszcze to poprawiłem fabryczne audio

a ja koledzy mam troche dylemat

moje auto wyglada praktycznie jak premiera.

jednak nie mam xenonow.

Nie wiem czy zalozyc ringi zolte czy biale jak xenon...

widzac u premiera te zolte jestem jak najbardziej za - beda chyba fajnie kontrastowac z zwyklym kolorem swiatel.

ale nie wiem czy nie postarzeja auta :(

No i od ktorego sprzedawcy brac na allegro zeby nie miec problemow z bledem zarowek albo zeby bylo to porzadnie wykonane.

Prosze o rade i pozdrawiam.

premier. sorry ale ja tak z innej beczki.wspomniales cos odnosnie m-pakietu.rozumie ze zakladales do e46 xxx.wiec jak mozesz powiedz mi czy zderzak m-power lub m-technic bedzie pasowal do e46 320d turing.(mialem maly akcydencik i musze wymienic zderzak wiec sie zastanawiam nad leprzym) z góry dzięki.

zakladalem do sedana na tyl i pasowal bez problemow.

a teraz to co ustalilem z przodem:

mowimy tylko o m-pakiecie poniewaz m3 nie bedzia pasowal jest za szeroki, podobno mozna cos przerobic ale to dla odwaznych... zderzaki od m-pakietu sedan-kombi sa takie same, podobno mozna tez zostawic oryginalne kierownice powietrzne na hamulce tylko trzeba je lekko naciac i pasuja. I co najwazniejsze to zderzak od coupe na 99% tez pasuje, zreszta na niemieckich forach jest sporo zdjec sedanow ze zderzakami od coupe ale tu juz trzeba zastosowac nowe kierownice powietrza.

roznice w zew w wygladzie zderzakow kombi0sedan ma listwy na wysokosci rejstracji, coupe nie posiada czarnej listwy...

szukam aktualnie m-pakietu na przod ale ciezko jest cos trafic jak jest to alby bylo klejone albo cos urwane albo czegos nie ma... oczywiscie mowimy o normalnych pieniadzach :) mam nadzieje ze troszke Ci to naswietlilem

chyba wole uzywany oryginal niz nowy prawie jak oryginal nawet jak jest z abs-u... widzialem takie zderzaki w PL na aukcjach i wyobraz sobie ze pisalem do 3 sprzedawcow o wykonanie, jak pasuje etc... /na ktoryms nawet zauwazylem ze listwy nie pasuja/ i NIKT nie odp.. ale spokojnie cos sie trafi :)