Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ! :D jestem nowy na tym forum !

mam takie pytanko posiadam BMW e39 z 98roku kombi,ma zawieszenie pneumatyczne z tyłu podczas jazdy padla mi jedna poducha i przestala dzialac pompa co pompuje powietrze ,po wymnianie poduch dalej nie ma wysterowania na pompe jak moze byc tego przyczyna??

sprawdzilem bezpieczniki i są ok prosze o info! :D

Opublikowano
czesto po wymianie poduszki trzeba podpiac pod komputer i wpisac odpowiednia wysokosc, niestety pompy nivo tez potrafia sie psuc ale bez diagnozy kmputerem to wrozenie z fusow
[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
  • Moderatorzy
Opublikowano
witam ! :D jestem nowy na tym forum !

mam takie pytanko posiadam BMW e39 z 98roku kombi,ma zawieszenie pneumatyczne z tyłu podczas jazdy padla mi jedna poducha i przestala dzialac pompa co pompuje powietrze ,po wymnianie poduch dalej nie ma wysterowania na pompe jak moze byc tego przyczyna??

sprawdzilem bezpieczniki i są ok prosze o info! :D

Kolega miał taką sytuację pomógł reset kompa.

• Moderatorzy
Opublikowano
PSTRYK74 a czy ja Cię nie znam z forum Viakena??
  • Moderatorzy
Opublikowano

Tam nie jesteś miły dla nowych.

Opublikowano

Tam nie jesteś miły dla nowych.

Nie musisz cytowac swojego postu po swoim poscie. Wystarczyło wejsc w edycje i dopisac.

Bandite Motor Wagen